Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 41-709 Ruda Śląska, ul. Markowej 20
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 032 3440323 w. 301 , fax. 032 3440302
  • Data zamieszczenia: 2012-10-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Markowej 20 20
    41-709 Ruda Śląska, woj. śląskie
    tel. 032 3440323 w. 301, fax. 032 3440302
    REGON: 00344679400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu, dostawie i wydaniu cateringu uczestnikom konferencji Współczesny wizerunek zabezpieczenia społecznego. Catering w formie szwedzkiego bufetu dla uczestników konferencji : 330 osób - bogracz: 300gram/os ( 1 porcja zawiera 100 gram mięsa wołowego) - kromka chleba: 2szt./os - woda mineralna niegazowana: 0,5l/os ( woda z cytryną podawana w dzbankach) - herbata - w termosie, 200ml/os. - kawa - w termosie, 200ml/os - cukier biały - 10gr/os. - śmietanka UHT do kawy 10% tłuszczu - jednorazowa/os. - cytryna - plaster/os. - szarlotka japońska- 120gr./os.(sporządzona z ciasta biszkoptowo - tłuszczowego kakaowego, zmieszanego z jabłkami i bakaliami) - ciasto cytrynowe - 120gr./os.(biszkopt przełożony delikatnym kremem cytrynowym, wykończony lukrem i kokosem) - kanapka dekoracyjna mix. (80g/1szt.) 3 szt./os. - (sporządzona z jasnego pieczywa (weka) pokrojonego w kromki o grubości ok. 1 cm i posmarowane masłem. Kanapki okładane są produktem zasadniczym (polędwica sopocka, salami, jajko gotowane lub ser żółty) oraz elementami dekoracyjnymi (pasta twarogowa, sałata zielona, pietruszka zielona, koperek zielony, pomidor, ogórek zielony, ogórek konserwowy, papryka konserwowa czerwona i rzodkiewka). Zakres przedmiotowy zadania - usługa/zamówienie polega na dostarczeniu do miejsca i sali wskazanej przez Zamawiającego, danego asortymentu dla 330 osób, -Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia cateringu najpóźniej do godziny 14:00 i uporządkowania miejsca konsumpcji do godziny 16:00, - przygotowanie i podanie do bezpośredniego spożycia, -obsługa kelnerska w ilości min. 10 osób pozwalającej na sprawną obsługę określonej ilości osób, -uporządkowanie miejsca konsumpcji (odbiór powstałych odpadów, tj. resztki żywności, itd.), -brudne naczynia, sztućce, sprzęt kuchenny Wykonawca zmywa oraz dezynfekuje we własnym zakresie, poza siedzibą Zamawiającego, -produkty zostaną podane w sposób estetyczny, z wykorzystaniem akcesoriów jednorodnych, bez plam, braków i uszkodzeń tj.: metalowych sztućców, ceramicznego serwisu, serwetek papierowych, białych obrusów materiałowych. Korzystanie przez Wykonawcę z zastawy jednorazowej jest niedopuszczalne, -Wykonawca dołoży należytej staranności przy wykonaniu przedmiotu zamówienia. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, -Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia na swój koszt i ryzyko właściwego transportu żywności, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami sanitarnymi. Dostarczone produkty muszą spełniać obowiązujące wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności i żywienia, - Wykonawca zapewni najwyższą jakość dostarczanych produktów i usług składających się na przedmiot zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biuletyn.abip.pl/mops_r_sl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach