Kujawsko-Pomorskie Centrum Edukacji Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 87-800 Włocławek, ul. Nowomiejska 15A
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 54 231 33 42 , fax. 54 412 10 98
- Data zamieszczenia: 2011-08-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorskie Centrum Edukacji Nauczycieli
ul. Nowomiejska 15A 15A
87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 54 231 33 42, fax. 54 412 10 98
REGON: 91085365200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cen.info.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na terenie Nakła - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na terenie Nakła podczas form doskonalenia zawodowego organizowanego w ramach Projektu systemowego pn. Nowa jakość kształcenia zawodowego w województwie kujawsko - pomorskim realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 2. Zakres świadczonej usługi: Przedmiotowa usługa obejmuje przygotowanie i dostarczenie w wyznaczonym czasie i w wyznaczonym miejscu cateringu, na który składa się gorący posiłek jednodaniowy o charakterze drugiego dania. Do świadczenia usługi Wykonawca użyje środków (tj. produktów spożywczych, środka transportu) zabezpieczonych we własnym zakresie. 3. Czas realizacji: Dni powszednie oraz soboty i niedziele w godzinach 8.30 - 15.00 w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający ustali przed każdą z form szkoleń godziny i terminy serwowania posiłku. 4. Określenie posiłków: Obiad dla każdego BO (Beneficjent Ostateczny) powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym (pudełko styropianowe, zamykane, trójdzielne) z kompletem sztućców jednorazowych. Obiad należy dostarczyć jako wyporcjowany. Obiad w charakterze drugiego dania powinien się składać z minimum: 1) ziemniaki lub frytki lub ryż - 200 gram/osoba 2) surówka - 100 gram/osoba 3) mięso lub ryba - 150 gram/osoba 5. Temperatury potraw powinny wynosić odpowiednio: - dla surówek, sałatek, sosów - maksimum 4oC, - dla dań mięsnych, rybnych itp. - minimum 63oC 6. Inne warunki realizacji zamówienia: a) podane ilości osobodni są szacunkowe; Wykonawca nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń z powodu realizacji umowy w mniejszym zakresie; b) posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie (obiektach), dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu (obiektów) do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia osób; c) Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i wyżywienia zbiorowego; d) Zamawiający będzie badał jakość posiłków poprzez ankiety wśród konsumentów; e) Zamawiający będzie informował Wykonawcę o miejscu świadczenia usługi, terminie i ilości osób na 5 dni przed realizacją zamawianej usługi cateringowej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.cen.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- CATERING- PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW WOTUiW w SYSTEMIE TACOWYM NA ROK 2016
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków dla dzieci objętych dożywianiem w szkołach z terenu Gminy Kikół oraz dla świadczeniobiorców Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kikole
Dodano: 2015-12-08 - Przetarg nieograniczony na usługę dostarczania przygotowanych całodziennych posiłków dla pacjentów oraz dystrybucja w oddziały szpitalne Pałuckiego Centrum Zdrowia Sp. z o. o. Nr post. PCZ/II-ZP/11/2015.
Dodano: 2015-05-26 - Świadczenie usług cateringowych towarzyszących realizacji operacji pn.: Dobre praktyki rolnicze na obszarach szczególnie narażonych na azotany pochodzenia rolniczego tzn. OSN na terenie województwa kujawsko-pomorskiego
Dodano: 2015-02-26 - Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków dla dzieci objętych dożywianiem w szkołach z terenu Gminy Kikół oraz dla świadczeniobiorców Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kikole
Dodano: 2014-12-03 - CATERING- PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW WOTUiW w SYSTEMIE TACOWYM
Dodano: 2014-12-02 - dostarczania poczęstunku dla uczniów podczas zajęć w ramach projektu pn.Nasz Przyjaciel Robot-Mechatronika innowacyjnym narzędziem sukcesów edukacyjnych dla toruńskich gimnazjalistów.
Dodano: 2014-10-17 - Świadczenie usług cateringowych towarzyszących operacji pn. Szkolenia z zakresu stosowania środków ochrony roślin z uwzględnieniem zasad integrowanej ochrony
Dodano: 2014-08-27 - CATERING- PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW WOTUiW w SYSTEMIE TACOWYM
Dodano: 2013-12-09 - Wykonywanie usług całodobowego żywienia pacjentów dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Mogilnie przez okres dwóch lat
Dodano: 2013-11-26