Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg
- Adres: 50-370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3202182,3203145 , fax. 071 3202143
- Data zamieszczenia: 2013-08-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska
ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 27
50-370 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3202182,3203145, fax. 071 3202143
REGON: 55181193009000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.pwr.wroc.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH NA RZECZ POLITECHNIKI WROCŁAWSKIEJ - AC/BZP/152/2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług cateringowych na rzecz Politechniki Wrocławskiej w miejscu wskazanym przez Zamawiającego w formie m.in. stołu szwedzkiego. Przewidywana ilość spotkań w okresie trwania umowy: ok. 11 spotkań na ok. 350 osób, 3 spotkania 200-300 osób i ok. 12 spotkań na 20-30 osób oraz kilka spotkań miesięcznie w Klubie Pracowniczym na ok. 20 osób oraz na ok.200-400 osób. Wykonawca zobowiązuje się do zapewnienia przy okazji każdej usługi cateringowej prawidłowej obsługi, przez co rozumie m. innymi: - przygotowanie, dostarczenie i wydanie potraw i napojów we wskazanym przez Zamawiającego miejscu w obrębie siedziby Zamawiającego w tym właściwy transport; - zapewnienie odpowiedniej temperatury ciepłych potraw i napojów 85 stopni C (termosy, podgrzewacze) oraz zimnych napojów; - obsługa bufetu (stołów do serwowania) lub/i na życzenie Zamawiającego wypożyczenie stolików koktajlowych; - nieustanna dbałość o estetykę bufetu, stołów; - aranżacja bufetów, stołów: obrusy, przywieszki, ozdoby np. świece, dekoracje sezonowe lub/i ikebany z kwiatów (świeże, cięte, np. orchidee, róże o kolorystyce wskazanej przez Zamawiającego, dwujęzyczne opisy potraw i napojów - pol. ang. - zapewnienie obsługi kelnerskiej, odpowiedni ubiór, na życzenie Zamawiającego także w języku angielskim; - obsługa zaplecza; - usuwanie i utylizacja odpadków; - reagowanie na wytyczne i potrzeby Zamawiającego; - zabranie asortymentu cateringowego oraz wyposażenia cateringowego - pozostawienie miejsca usługi w siedzibie Zamawiającego w niezmiennym stanie, w jakim ono zostało zastane. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.pwr.wroc.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa transportu posiłków z kuchni przy ul. Traugutta 57/59 we Wrocławiu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 we Wrocławiu
Dodano: 2016-07-14 - Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów, dostaw posiłków do rozdzielni oraz ich rozdział na poszczególne oddziały szpitala - nr sprawy: EA/15/2016
Dodano: 2016-04-13 - Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez biegowych pn. 4. PKO Nocny Wrocław Półmaraton oraz 34. PKO Wrocław Maraton.
Dodano: 2016-03-22 - Usługa cateringowa podczas spotkań informacyjnych i warsztatów, w tym m.in. w ramach Programu Interreg V-A RCz-PL DU-Z.272.10.2016
Dodano: 2016-02-24 - świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Dolnośląski Ośrodek Polityki Społecznej w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 w podziale na 6 zadań.
Dodano: 2016-02-11 - Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów Powiatowego Centrum Medycznego w Wołowie Sp. z o.o.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług cateringowych wraz z wynajmem sal na potrzeby przeprowadzenia spotkań w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020, Os priorytetowa 9 Włączenie Społeczne, Działanie 9.4 Wspieranie gospodarki społecznej
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa posiłków dla Domu Dziecka w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2015-11-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Wrocławia i Dolnego Śląska
Dodano: 2015-11-03 - Usługa cateringowa wraz z wynajmem sali podczas organizacji dwóch jednodniowych warsztatów szkoleniowych dla beneficjentów PROW 2014-2020 (nr DU-Z.272.106.2015)
Dodano: 2015-10-22