Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-369 Wrocław, ul. M. Skłodowskiej-Curie 58
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 7842030 , fax. 071 3270911
- Data zamieszczenia: 2016-07-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1
ul. M. Skłodowskiej-Curie 58 58
50-369 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 7842030, fax. 071 3270911
REGON: 00028899800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spsk1.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa transportu posiłków z kuchni przy ul. Traugutta 57/59 we Wrocławiu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 we Wrocławiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa transportu posiłków z kuchni przy ul. Traugutta 57/59 we Wrocławiu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 we Wrocławiu Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług transportowych w zakresie transportu posiłków dla pacjentów Klinik Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego nr 1 we Wrocławiu, z kuchni będącej w dyspozycji Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego ul. Traugutta 57/59 we Wrocławiu, przez 7 dni w tygodniu w tym święta i dni ustawowo wolne w okresie 365 dni od daty zawarcia umowy. Wartość zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.jedn. Dz. U. z 2013 r. poz. 907 z późn. zm.). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spsk1.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów, dostaw posiłków do rozdzielni oraz ich rozdział na poszczególne oddziały szpitala - nr sprawy: EA/15/2016
Dodano: 2016-04-13 - Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez biegowych pn. 4. PKO Nocny Wrocław Półmaraton oraz 34. PKO Wrocław Maraton.
Dodano: 2016-03-22 - Usługa cateringowa podczas spotkań informacyjnych i warsztatów, w tym m.in. w ramach Programu Interreg V-A RCz-PL DU-Z.272.10.2016
Dodano: 2016-02-24 - świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Dolnośląski Ośrodek Polityki Społecznej w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 w podziale na 6 zadań.
Dodano: 2016-02-11 - Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów Powiatowego Centrum Medycznego w Wołowie Sp. z o.o.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług cateringowych wraz z wynajmem sal na potrzeby przeprowadzenia spotkań w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020, Os priorytetowa 9 Włączenie Społeczne, Działanie 9.4 Wspieranie gospodarki społecznej
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa posiłków dla Domu Dziecka w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2015-11-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Wrocławia i Dolnego Śląska
Dodano: 2015-11-03 - Usługa cateringowa wraz z wynajmem sali podczas organizacji dwóch jednodniowych warsztatów szkoleniowych dla beneficjentów PROW 2014-2020 (nr DU-Z.272.106.2015)
Dodano: 2015-10-22 - Usługa cateringowa podczas 4 warsztatów w ramach Pomocy Technicznej Programu Interreg V-A RCz-RP
Dodano: 2015-10-06