Politechnika Warszawska - Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii PW ogłasza przetarg
- Adres: 00-614 Warszawa, ul. Rektorska
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. (+48) 22 234 20 00
- Data zamieszczenia: 2019-09-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska - Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii PW
ul. Rektorska 4
00-614 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. (+48) 22 234 20 00
REGON: 00000155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.cziitt.pw.edu.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na rzecz Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej 2019-2021 – część nr 1 i 2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na rzecz Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej w okresie 21 września 2019 – lipiec 2021 w sposób określony w Opisie przedmiotu zamówienia (dalej „OPZ”) stanowiącym załącznik nr 1. 2. Przedmiotem zamówienia są nw. usługi cateringowe świadczone na rzecz Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej, w siedzibie Centrum, ul. Rektorska 4, 00-614 Warszawa. 3. Zamawiający zastrzega, że niektóre wydarzenia mogą zostać zorganizowane w miejscu innym niż siedziba Centrum, o której mowa w ust. 1, w szczególności w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej, Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa. 4. Okres świadczenia usług cateringowych w ramach części nr 1: 21 września 2019 r. – lipiec 2020 r. 5. Okres świadczenia usług cateringowych w ramach części nr 2: wrzesień 2019 r. – lipiec 2021 r. 6. Liczbę uczestników szkoleń i wydarzeń, rodzaje usług cateringowych oraz wartość zamówienia określają załączniki nr 2.1 i 2.2 – „Orientacyjny harmonogram usług cateringowych” (dalej „Harmonogram”), sporządzony odpowiednio dla części zamówienia nr 1 i 2. 7. Dane zawarte w Harmonogramie są orientacyjne, tzn. mają na celu zobrazowanie liczby i skali planowanych szkoleń i wydarzeń objętych przedmiotem zamówienia. Dane te nie mogą być przedmiotem roszczeń Wykonawcy. Zamawiający będzie składał oddzielne Zlecenia dotyczące obsługi poszczególnych szkoleń i wydarzeń, zgodnie z § 2 ust. 5 wzoru umowy. 8. Szczegółowe warunki i zasady realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 3. 9. Zamawiający wymaga, aby co najmniej 50% osób, które będą wykonywały czynności związane z realizacją zamówienia były zatrudnione przez Wykonawcę na podstawie umowy o pracę w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. – Kodeks pracy (t.j. Dz.U. z 2018 r., poz. 917 ze zm.). 10. Wykonawca określi w „Formularzu oferty” liczbę osób, które będą wykonywały czynności związane z realizacją zamówienia oraz liczbę osób, które będą wykonywały czynności związane z realizacją zamówienia, zatrudnionych na podstawie umowy o pracę. 11. Wykonawca, z którym zostanie zawarta umowa, będzie zobowiązany do utrzymania liczby osób zatrudnionych na podstawie umowy o pracę określonej w „Formularzu oferty” przez cały okres realizacji zamówienia. 12. Określenie przedmiotu zamówienia za pomocą kodów Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków. 13. Postepowanie o udzielenie zamówienia jest prowadzone w związku z realizacją projektu „Centrum Mistrzostwa Informatycznego” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Polska Cyfrowa 2014-2020 oraz w związku z zadaniami bieżącymi wykonywanymi przez Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki udziału w postępowaniu dotyczące: 1) posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, 2) posiadania wiedzy i doświadczenia, 3) sytuacji ekonomicznej i finansowej. 2. Warunek, o którym mowa w ust. 1 pkt 1 zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca przedstawi aktualne „Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej” dot. Wykonawcy;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Tłuszczu
Dodano: 2024-07-17 - Świadczenie usług cateringowych dla Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie
Dodano: 2024-07-09 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-07-03 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych w kraju i za granicą dla Szkoły Głównej Mikołaja Kopernika w Warszawie
Dodano: 2024-07-02 - Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych
Dodano: 2024-06-12 - „Wykonanie usługi cateringowej na warsztaty w ramach projektu Era materiałów - popularyzacja inżynierii materiałowej wśród uczniów szkół średnich”
Dodano: 2024-06-07 - Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) – II etap.
Dodano: 2024-05-31 - Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „zawody robotyczne Jemaro w dniach 8-12 lipca 2024 r.” dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-14 - Catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej
Dodano: 2024-05-11 - Usługi cateringowe w ramach poddziałania 1.2 „Wsparcie dla projektów demonstracyjnych i działań informacyjnych” w zakresie produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka na cele paszowe.
Dodano: 2024-05-09