Miejski Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Opolu ogłasza przetarg
- Adres: 45-760 Opole, ul. Walerego Wróblewskiego 7
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 0-77 402 45 10 , fax. 0-77 402 45 11
- Data zamieszczenia: 2013-12-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Opolu
ul. Walerego Wróblewskiego 7 7
45-760 Opole, woj. opolskie
tel. 0-77 402 45 10, fax. 0-77 402 45 11
REGON: 53231559400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.modn.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań szkoleniowo - informacyjnych organizowanych w ramach realizacji projektu Bezpośrednie wsparcie rozwoju szkół poprzez wdrożenie zmodernizowanego systemu doskonalenia nauczycieli w mieście Opolu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przez usługę cateringową należy rozumieć: 1.Przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla osób uczestniczących w szkoleniach 1 grupa szkoleniowa - 20 osób; 2 grupa szkoleniowa - 25 osób . Szczegółowy zakres przedmiotowy usługi opisany został w SIWZ. Usługa cateringowa wykonywana będzie -na terenie miasta Opola, -dla osób uczestniczących w szkoleniach : Wariant I, grupa szkoleniowa - 20 osób; Wariant II: grupa szkoleniowa - 25 osób, -częstotliwość spotkań szkoleniowych - nie mniej niż 4 spotkania grup w miesiącu, -maksymalnie ilość spotkań grup w okresie objętym umową w latach 2013-2015: 1244 spotkań grup po 20 osób i 40 spotkań grup po 25 osób. -termin wykonania usługi: od podpisania umowy do 15.05.2015 r. -Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości grup o 10 % w dół. 4. Zleceniodawca każdorazowo będzie zlecał wykonanie usługi cateringowej dla grupy w Wariancie I lub Wariancie II nie później niż na 2 dni przed datą usługi wg zlecenia stanowiącego załącznik nr 1 do umowy. 5. Za usunięcie pozostałych naczyń z miejsca spotkań, całkowite sprzątnięcie, transport w obie strony wyposażenia, produktów i osób, wykorzystywanych przez wykonawcę w trakcie świadczenia usługi - odpowiada Wykonawca 6. Za pozostawiony sprzęt w trakcie usługi cateringowej odpowiada Wykonawca. 7. W cenie poszczególnych pozycji wymienionych wyżej podając cenę w ofercie Wykonawca zawiera: wykonanie, transport w obie strony (od Wykonawcy do wskazanego miejsca przez Zamawiającego), opakowania (w tym jednorazowe naczynia-filżanki,łyżeczki), pracę pracowników Wykonawcy w przygotowaniu usługi we wskazanym miejscu przez Zamawiającego. 8. W ramach świadczonych usług Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modn.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Na kompleksowa obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegającą na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SWIZ w ilości 60 000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów.
Dodano: 2016-07-14 - Usługa cateringow w ramach operacji Innowacyjne rozwiązania w technologiach uprawy roślin rolniczych oraz nowości odmianowe na polu doświadczalnym Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie
Dodano: 2016-04-07 - Usługi cateringowe na potrzeby szkoleń, spotkań i warsztatów organizowanych w ramach projektu pn. Bioróżnorodność Opolszczyzny - skarbem dziedzictwa przyrodniczego realizowanego przez Departament Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Nr postępowania: DOA-IV.272.14.2016.
Dodano: 2016-03-24 - Świadczenie usług cateringowych i dostarczanie posiłków na potrzeby spotkań o różnej randze organizowanych w ramach Planu operacyjnego KSOW 2014-2020 dla Województwa Opolskiego na lata 2016-2017 w ramach 3 zadań: 1) Zlecenie usługi cateringowej na szkolenia 2) Zlecenie usługi cateringowej na VII Festiwal Piosenki Turystycznej 3) Zlecenie usługi cateringowej na spotkania informacyjno-konsultacyjne PROW 2014-2020 w 2016r
Dodano: 2016-03-23 - Usługi cateringowe
Dodano: 2016-02-22 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Kędzierzynie-Koźlu - NLP.2015.21
Dodano: 2015-11-09 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Kędzierzynie-Koźlu-NLP.2015.20
Dodano: 2015-10-26 - Przygotowanie, dostarczanie i przekazywanie na oddziały szpitalne Powiatowego Centrum Zdrowia w Kluczborku oraz Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Wołczynie posiłków i odbiór odpadów pokonsumpcyjnych nr sprawy: ZP 14/15
Dodano: 2015-09-02 - Na kompleksową obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SIWZ w ilości 47000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów
Dodano: 2015-03-13 - Na kompleksową obsługę żywienia pacjentów Ośrodka Leczenia Odwykowego w Woskowicach Małych polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków określonych w załączniku nr 1 do SIWZ w ilości 51000 osobodni żywieniowych, oraz myciu naczyń i odbiorze odpadów.
Dodano: 2015-02-27