Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby realizacji projektu pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III

Starostwo Powiatowe w Choszcznie ogłasza przetarg

  • Adres: 73-200 Choszczno, ul. Nadbrzeżna 2
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 95 7657011, 12, 13 , fax. 95 7652093
  • Data zamieszczenia: 2013-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Choszcznie
    ul. Nadbrzeżna 2 2
    73-200 Choszczno, woj. zachodniopomorskie
    tel. 95 7657011, 12, 13, fax. 95 7652093
    REGON: 21046724400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spow.choszczno.bip.net.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych na potrzeby realizacji projektu pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest : Świadczenie usług cateringowych na potrzeby realizacji projektu pn.Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 6.2 PO KL wsparcie oraz promocja przedsiębiorczości i samozatrudnienia, realizowanego przez Powiat Choszczeński Starostwo Powiatowe w Choszcznie, dla uczestników szkolenia, członków Komisji Rekrutacyjnej, członków Komisji Oceny Wniosków o przyznanie wsparcia finansowego podstawowego , wsparcia pomostowego przedłużonego, oraz uczestników konferencji spotkań promujących zgodnie z umową UDA-POKL.06.02.00-32-018 12-00. Zamawiający podzielił zamówienie na 4 (cztery) części. Część Nr 1 Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu podczas zajęć szkoleniowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych (obiad i serwis kawowy) dla uczestników projektu podczas szkoleń organizowanych przez Zamawiającego w ramach projektu pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo III! w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 6.2 PO KL. Zakres zamówienia dla części 1 obejmuje: 1. Codzienne przygotowanie i dostarczanie posiłków w trakcie zajęć dla uczestników projektu w ilości 11 spotkań dla 6 grup liczących max po 10 osób w godzinach podanych przez Zamawiającego. 2. Przedmiotem zamówienia jest 1 posiłek dziennie dla każdego uczestnika. Zajęcia prowadzone są 2 x w tygodniu dla każdej grupy. 3. Posiłek powinien składać się z dania głównego (drugie danie). Danie główne powinno składać się z porcji mięsa (120 -150 g), ziemniaków (250 g), zestaw dwóch surówek (200 g). Zamawiający dopuszcza zestaw obiadowy wg jadłospisu obowiązującego u Wykonawcy. 4. Posiłki powinny być urozmaicone i nie powinny powtarzać się w przeciągu jednego tygodnia. 5. Posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w porcjach dla jednej osoby, podawany na ciepło, w jednorazowych pojemnikach z kompletem sztućców jednorazowych. 6. Posiłki powinny być przygotowane zgodnie z polskimi normami żywieniowymi, z produktów o wysokim standardzie. 7. Zamawiający ma prawo na bieżąco kontrolować realizację zamówienia. 8. Wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o miejscu dostarczenia posiłku i liczbie posiłków. 9. Serwis kawowy (na każdy dzień szkolenia w godzinach szkolenia podanych przez zamawiającego) : -gorąca kawa rozpuszczalna i herbata, podane w termosach na 11 spotkań dla 6 grup liczących max po 10 osób; -dodatki: cukier, cytryna, mleko; -mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje); -woda mineralna gazowana, niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju; - filiżanki jednorazowe (min.200 ml), łyżeczki, serwetki. Część Nr 2 Świadczenie usługi cateringowej dla członków Komisji Oceny Wniosków Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych (obiad i serwis kawowy) na posiedzenia Komisji Oceny Wniosków oceniającej wnioski w ramach projektu pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 6.2 PO KL. Zakres zamówienia dla części 2 obejmuje: 1.Serwis kawowy (na dzień posiedzenia w godzinach podanych przez zamawiającego): -gorąca kawa rozpuszczalna i herbata, podane w termosach dla nie więcej niż 10 osób przez 8 dni; -dodatki: cukier, cytryna, mleko; -wyroby piekarnicze -min. po 200 g osobę; -woda mineralna gazowana, niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju; -tartinki (kanapeczki ozdobne, koktajlowe) - filiżanki jednorazowe (min.200 ml), łyżeczki, serwetki. 2.liczba dni świadczenia usługi: 8 dni dla nie więcej niż 10 osób posiłek dziennie dla każdego uczestnika Komisji Oceny Wniosków. 3. Posiłek powinien składać się z dania głównego (drugie danie). Danie główne powinno składać się z porcji mięsa (120 - 150 g), ziemniaków (250 g), sałatka warzywna -200 g-( z grillowanym kurczakiem lub serem feta). Zamawiający dopuszcza zestaw obiadowy wg jadłospisu obowiązującego u Wykonawcy. 4. Posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w porcjach dla jednej osoby, podawany na ciepło, w jednorazowych pojemnikach z kompletem sztućców jednorazowych. 5.Wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o liczbie posiłków. 6. Liczba dni świadczenia usługi: 8 dni dla nie więcej niż 10 osób. Część Nr 3 Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników konferencji i spotkań promujących projekt Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych ( serwis kawowy) dla uczestników konferencji i spotkań promujących projekt u pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 6.2 PO KL Zakres zamówienia dla części 3 obejmuje: 1.Serwis kawowy (na dzień konferencji w godzinach podanych przez zamawiającego) : -gorąca kawa rozpuszczalna i herbata, podane w termosach dla 30 osób. -dodatki: cukier, cytryna, mleko; - wyroby piekarnicze -min. po 200 g -osobę; -woda mineralna gazowana, niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju; - tartinki (kanapeczki ozdobne, koktajlowe); - filiżanki jednorazowe (min.200 ml), łyżeczki, serwetki. 2.Planowana liczba uczestników 1 konferencji- 30osób. Zaplanowano 4 konferencje w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 31.03.2015, średnio 1 x w roku. Część Nr 4 Świadczenie usługi cateringowej dla członków Komisji Rekrutacyjnej Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych (obiad i serwis kawowy) na posiedzenia Komisji Rekrutacyjnej oceniającej wnioski w ramach projektu pn. Nie trać czasu-załóż własną firmę spełniaj się zawodowo ! III w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 6.2 PO KL Zakres zamówienia dla części 4 obejmuje: 1.Serwis kawowy (na dzień posiedzenia w godzinach podanych przez zamawiającego): -gorąca kawa rozpuszczalna i herbata, podane w termosach dla nie więcej niż 5 osób przez 6 dni ; -dodatki: cukier, cytryna, mleko; -wyroby piekarnicze po 200g -osobę; -woda mineralna gazowana, niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju; - tartinki (kanapeczki ozdobne, koktajlowe); - filiżanki jednorazowe (200 ml), łyżeczki, serwetki. 2. Posiłek dziennie dla każdego członka Komisji Oceny Wniosków. - posiłek powinien składać się z dania głównego (drugie danie). Danie główne powinno składać się z porcji mięsa (120 - 150 g), ziemniaków (250 g), sałatka warzywna- 200g z grillowanym kurczakiem lub serem feta). Zamawiający dopuszcza zestaw obiadowy wg jadłospisu obowiązującego u Wykonawcy. - posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w porcjach dla jednej osoby, podawany na ciepło, w jednorazowych pojemnikach z kompletem sztućców jednorazowych. - wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o liczbie posiłków. 3.Liczba dni świadczenia usługi: 6 dni dla nie więcej niż 5 osób. 3.2 Usługi dla wszystkich części będą realizowane w budynku Starostwa Powiatowego w Choszcznie ul. B. Chrobrego 27A 3.3 Przed podpisaniem umowy Wykonawcy poszczególnych części przedkładają dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje i doświadczenie. 3.4 Zamawiający żąda, aby Wykonawca wskazał w ofercie na daną część zakres zamówienia, którego wykonanie chce powierzyć podwykonawcom. Jeżeli Wykonawca ma zamiar zlecić wykonanie części zadania Podwykonawcy to musi wypełnić odpowiednie pola w ofercie cenowej stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spow.choszczno.bip.net.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach