Powiatowe Centrum Edukacji i Kształcenia Kadr w Bolesławcu ogłasza przetarg
- Adres: 59-700 Bolesławiec, ul. Ogrodowa 7
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 75 735 1864 , fax. 75 735 1864
- Data zamieszczenia: 2013-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Edukacji i Kształcenia Kadr w Bolesławcu
ul. Ogrodowa 7 7
59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
tel. 75 735 1864, fax. 75 735 1864
REGON: 23106976000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pceikk.neostrada.pl/bip_ogloszenia.htm
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie bolesławieckim - realizowanego w ramach Działania 3.5 POKL - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu pn.Nowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie bolesławieckim realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej - Europejskiego Funduszu Społecznego. Usługa cateringowa wiąże się ze szkoleniami dla nauczycieli i dyrektorów szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie. W/w szkolenia prowadzone są przez ekspertów i odbywają się po lekcjach lub w soboty w szkołach placówkach zarówno na terenie powiatu bolesławieckiego, jak i poza terenem powiatu bolesławieckiego. 2. Przez usługę cateringową należy rozumieć: 1) przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla uczestników szkoleń (wraz z niezbędnym wyposażeniem do obsługi cateringowej) 2) zapewnienie obsługi kelnerskiej w trakcie trwania szkolenia, 3) usunięcie pozostałych opakowań i resztek posiłków, 4) całkowite sprzątnięcie pomieszczeń, w których odbywać się będzie konsumpcja 5) transport w obie strony, przygotowanych produktów i osób, wykorzystywanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pceikk.neostrada.pl/bip_ogloszenia.htm
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa transportu posiłków z kuchni przy ul. Traugutta 57/59 we Wrocławiu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 we Wrocławiu
Dodano: 2016-07-14 - Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów, dostaw posiłków do rozdzielni oraz ich rozdział na poszczególne oddziały szpitala - nr sprawy: EA/15/2016
Dodano: 2016-04-13 - Wykonanie kompleksowej usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez biegowych pn. 4. PKO Nocny Wrocław Półmaraton oraz 34. PKO Wrocław Maraton.
Dodano: 2016-03-22 - Usługa cateringowa podczas spotkań informacyjnych i warsztatów, w tym m.in. w ramach Programu Interreg V-A RCz-PL DU-Z.272.10.2016
Dodano: 2016-02-24 - świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych przez Dolnośląski Ośrodek Polityki Społecznej w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 w podziale na 6 zadań.
Dodano: 2016-02-11 - Świadczenie usług w zakresie całodobowego żywienia pacjentów Powiatowego Centrum Medycznego w Wołowie Sp. z o.o.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług cateringowych wraz z wynajmem sal na potrzeby przeprowadzenia spotkań w ramach projektu pn. Koordynacja ekonomii społecznej w województwie dolnośląskim współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020, Os priorytetowa 9 Włączenie Społeczne, Działanie 9.4 Wspieranie gospodarki społecznej
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa posiłków dla Domu Dziecka w Szklarskiej Porębie
Dodano: 2015-11-16 - Świadczenie usług cateringowych na terenie Wrocławia i Dolnego Śląska
Dodano: 2015-11-03 - Usługa cateringowa wraz z wynajmem sali podczas organizacji dwóch jednodniowych warsztatów szkoleniowych dla beneficjentów PROW 2014-2020 (nr DU-Z.272.106.2015)
Dodano: 2015-10-22