Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie bolesławieckim - realizowanego w ramach Działania 3.5 POKL

Powiatowe Centrum Edukacji i Kształcenia Kadr w Bolesławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 59-700 Bolesławiec, ul. Ogrodowa 7
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 735 1864 , fax. 75 735 1864
  • Data zamieszczenia: 2013-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowe Centrum Edukacji i Kształcenia Kadr w Bolesławcu
    ul. Ogrodowa 7 7
    59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 735 1864, fax. 75 735 1864
    REGON: 23106976000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.pceikk.neostrada.pl/bip_ogloszenia.htm
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu Nowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie bolesławieckim - realizowanego w ramach Działania 3.5 POKL
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem Zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu pn.Nowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie bolesławieckim realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej - Europejskiego Funduszu Społecznego. Usługa cateringowa wiąże się ze szkoleniami dla nauczycieli i dyrektorów szkół i przedszkoli biorących udział w projekcie. W/w szkolenia prowadzone są przez ekspertów i odbywają się po lekcjach lub w soboty w szkołach placówkach zarówno na terenie powiatu bolesławieckiego, jak i poza terenem powiatu bolesławieckiego. 2. Przez usługę cateringową należy rozumieć: 1) przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla uczestników szkoleń (wraz z niezbędnym wyposażeniem do obsługi cateringowej) 2) zapewnienie obsługi kelnerskiej w trakcie trwania szkolenia, 3) usunięcie pozostałych opakowań i resztek posiłków, 4) całkowite sprzątnięcie pomieszczeń, w których odbywać się będzie konsumpcja 5) transport w obie strony, przygotowanych produktów i osób, wykorzystywanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pceikk.neostrada.pl/bip_ogloszenia.htm
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach