Województwo Lubelskie ogłasza przetarg
- Adres: 20-074 Lublin, ul. Spokojna 4
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 44 16 505 , fax. 081 44 16 535
- Data zamieszczenia: 2012-04-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Województwo Lubelskie
ul. Spokojna 4 4
20-074 Lublin, woj. lubelskie
tel. 081 44 16 505, fax. 081 44 16 535
REGON: 43102863100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelskie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Oddziału Europejskiej Współpracy Terytorialnej, Oddziału Analiz i Oddziału Programowania Departamentu Polityki Regionalnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie.[OP-IV.272.28.2012.WINM] - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych (oraz usług restauracyjnych - w miarę bieżących potrzeb) na potrzeby Oddziału Europejskiej Współpracy Terytorialnej, Oddziału Analiz i Oddziału Programowania Departamentu Polityki Regionalnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie. 1. Oddział Europejskiej Współpracy Terytorialnej: Zadanie 1.1 Zakup usług cateringowych związanych z organizacją konferencji szkoleniowo- promocyjnej. Na spotkaniu przewidziane jest uczestnictwo maksymalnie 80 osób. Zamówienie dotyczy tzw. dużego cateringu (dania - przekąski ciepłe, przekąski mięsne, przekąski rybne, palety wędlin, tace serów z owocami, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciasta, pieczywo). Miejsce realizacji usługi: Lublin. Termin (przybliżony) wykonania usługi: III kwartał 2012 r. Zadanie 1.2 Zakup usług cateringowych związanych z organizacją mniejszych spotkań bieżących (maksymalnie 6 spotkań) Na każdym spotkaniu przewidziany jest udział maksymalnie 10 osób (łącznie maksymalnie 60 osób). Zamówienie dotyczy tzw. dużego cateringu (dania - przekąski ciepłe, przekąski mięsne, przekąski rybne, palety wędlin, tace serów z owocami, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciasta, pieczywo). Miejsce realizacji usługi: Lublin. Termin wykonania usługi: kwiecień - grudzień 2012 r. 2. Oddział Analiz: Zadanie 2.1 Zakup usług cateringowych związanych z organizacją dużej konferencji - Regionalnego Forum Terytorialnego (uczestnikami będą przedstawiciele: jst, administracji rządowej, świata nauki i sfery przedsiębiorczości) Na spotkaniu przewidziane jest uczestnictwo maksymalnie 200 osób. Zamówienie dotyczy tzw. dużego cateringu (dania - przekąski ciepłe, przekąski mięsne, przekąski rybne, palety wędlin, tace serów z owocami, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciasta, pieczywo). Miejsce realizacji usługi: Lublin. Termin (przybliżony) wykonania usługi: III-IV kwartał 2012 r. Zadanie 2.2 Zakup usług cateringowych związanych z organizacją mniejszych spotkań bieżących (maksymalnie 10 spotkań) Na każdym spotkaniu przewidziany jest udział maksymalnie 25 osób (łącznie maksymalnie 250 osób). Zamówienie dotyczy tzw. średniego cateringu - wersja rozszerzona (zimne przekąski mięsne, zimne przekąski rybne, paleta serów, przekąski koktajlowe, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciastka kruche, ciasta bankietowe w papilotach, pieczywo). Miejsce realizacji usługi: Lublin. Termin wykonania usługi: kwiecień - grudzień 2012 r. 3. Oddział Programowania: Zadanie 31: Zakup usługi cateringowej (wliczając obsługę, dekorację stołu szwedzkiego, zastawę stołową) dla 350 osób uczestniczących w dużej konferencji regionalnej mającej na celu przedstawienie założeń aktualizacji Strategii Rozwoju Województwa Lubelskiego na lata 2006-2020 jako kluczowego dokumentu określającego kierunki rozwoju regionu. W ramach spotkania planowane jest uczestnictwo maksymalnie 300 osób (w szczególności przedstawiciele: jst, administracji rządowej, świata nauki i sfery przedsiębiorczości). Przewidywane miejsce wykonania usługi to Sala Błękitna Lubelskiego Urzędu Wojewódzkiego w Lublinie przy ul. Spokojnej 4. Zamówienie dotyczy tzw. dużego cateringu (dania - przekąski ciepłe, przekąski mięsne, przekąski rybne, palety wędlin, tace serów z owocami, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciasta, pieczywo). Termin (przybliżony) wykonania usługi: kwiecień 2012 r. Zadanie 3.2: Zakup usług cateringowych związanych z organizacją w regionie spotkań w ramach debaty publicznej przewidzianej w procesie aktualizacji Strategii Rozwoju Województwa Lubelskiego na lata 2006-2020 z udziałem w szczególności przedstawicieli lokalnej administracji samorządowej (JST), świata nauki, sfery przedsiębiorczości. Wstępnie planowane jest 10 spotkań w ciągu roku, przybliżona liczba osób biorących udział w jednym spotkaniu: 50-60 osób. Przewidywane miejsce realizacji tych usług to teren całego regionu. Zamówienie dotyczy tzw. średniego cateringu -- wersja podstawowa (przekąski koktajlowe, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciastka kruche, ciasta bankietowe w papilotach, pieczywo). Termin (przybliżony) wykonania usługi: cały 2012 rok - w miarę bieżących potrzeb (szacuje się, że te spotkania będą przeprowadzone w odstępstwie kilku kilkunastu dni - np. w ciągu całego miesiąca maja 2012 r.; bardziej szczegółowy sposób realizacji tego zadania zostanie przedstawiony w toku prac nad aktualizacją Strategii). Zadanie 3.3: Zakup usług cateringowych związanych z organizacją mniejszych spotkań: Zespołów Tematycznych (wstępnie planowane jest 20 spotkań w ciągu roku, przybliżona liczba osób biorących udział w jednym spotkaniu: 30-40 osób); Spotkań Grupy Ekspertów Regionalnych Think-Tank (wstępnie planowane jest 2-3 spotkań w ciągu roku, przybliżona liczba osób biorących udział w jednym spotkaniu: 40-50 osób); bieżących spotkań wynikających w toku prac Departamentu Polityki Regionalnej (szacunkowa liczba: 50 osób). Przewidywane miejsce realizacji tych usług to Sala Konferencyjna mieszcząca się w siedzibie Departamentu Polityki Regionalnej UMWL, przy ul Stefczyka 3b Lublinie. Zamówienie dotyczy tzw. średniego cateringu - wersja podstawowa (przekąski koktajlowe, sałatki, napoje - kawa, herbata, soki, woda, ciastka kruche, ciasta bankietowe w papilotach, pieczywo). Termin (przybliżony) wykonania usługi: cały 2012 rok Zadanie 3.4: Zakup usług restauracyjnych - w miarę bieżących potrzeb; wstępnie przewidziano konieczność zakupu przedmiotowych usług dla 36 osób (6 spotkań x 6 osób). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.um.bip.lublin.pl/index.php?id=85
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla IUNG-PIB w Puławach
Dodano: 2016-01-28 - Usługi cateringowe na potrzeby UMWL na rok 2016 [OP-IV.272.145.2015.MON]
Dodano: 2015-12-10 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala i ZOL uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SP ZOZ w Łęcznej, znak sprawy SP ZOZ -DZ/7/15
Dodano: 2015-03-12 - świadczenie usługi cateringowej dla uczestników warsztatów grupowych; konsultacji grupowych /wykładów grupowych; konsultacji grupowych /podsumowania prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych w ramach projektu pn. Kompleksowe wspomaganie szkół i przedszkoli w powiecie ryckim OR.272.4.2015
Dodano: 2015-03-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń/warsztatów prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów biorących udział w sieciach współpracy i samokształcenia w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim
Dodano: 2015-02-12 - Obsługa cateringowa bankietu z okazji 70-lecia Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego
Dodano: 2015-01-15 - Zakup i dostawa zestawów obiadowych dla Miejskiego Centrum Usług Socjalnych im. Jana Pawła II w Świdniku
Dodano: 2014-12-11 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczestników cyklu szkoleń (warsztatów szkoleniowych rad pedagogicznych) prowadzonych przez ekspertów zewnętrznych wspomagających proces doskonalenia nauczycieli i dyrektorów szkół w ramach projektu pn. Kompleksowy system doskonalenia nauczycieli w powiecie kraśnickim realizowanego przez Powiat Kraśnicki
Dodano: 2014-12-04 - Świadczenie usług cateringowych podczas Wigilii Rady Miasta Lublin w 2014 roku w Lublinie
Dodano: 2014-10-17 - Świadczenie usługi cateringowej podczas staży u pracodawców w ramach projektu pn. VOCATIONAL PLACEMENT. Program stażowy u pracodawców dla uczniów Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych im. Stanisława Staszica w Parczewie - III etap
Dodano: 2014-10-09