Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby NID

Narodowy Instytut Dziedzictwa ogłasza przetarg

  • Adres: 00-924 Warszawa, Kopernika 36/40
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-02-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Narodowy Instytut Dziedzictwa
    Kopernika 36/40
    00-924 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 015263890
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nid.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja kultury

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych na potrzeby NID
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych związanych z obsługą spotkań organizowanych przez Narodowy Instytut Dziedzictwa
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Wykonawca musi wykazać, iż w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, w tym okresie, wykonał lub wykonuje co najmniej jedną usługę cateringową wraz z obsługą kelnerską o wartości min. 100 000 zł brutto.Przez usługi cateringowe Zamawiający rozumie przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków w miejscu wskazanym przez odbiorcę danego zamówienia.W przypadku usługi obejmującej świadczenia powtarzające się lub ciągłe, która jest w trakcie realizacji, Wykonawca musi wykazać, że do dnia składania ofert wykonana część usługi spełnia wymagania określone w warunku w zakresie wartości zrealizowanej usługi.2. Wykonawca skieruje do realizacji zamówienia:a) co najmniej jedną osobę - kelnera - posiadająca min. 1 rok doświadczenia zawodowego na tym stanowiskub) co najmniej jedną osobę - kucharza - posiadającą min. 2 lata doświadczenia zawodowego na tym stanowiskuW przypadku podania kwot w walutach obcych Zamawiający dokona ich przeliczenia według średniego kursu Narodowego Banku Polskiego (NBP) z dnia opublikowania ogłoszenia o zamówieniu. Jeżeli w dniu opublikowania ogłoszenia o zamówieniu, NBP nie opublikuje informacji o średnim kursie walut, Zamawiający dokona odpowiednich przeliczeń wg średniego kursu z pierwszego, kolejnego dnia, w którym NBP opublikuje ww. informacje.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-02-27

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach