Instytut Nafty i Gazu ogłasza przetarg
- Adres: 31-503 Kraków, ul. Lubicz 25A
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 4210033 w. 246 , fax. 012 4210050
- Data zamieszczenia: 2010-10-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Nafty i Gazu
ul. Lubicz 25A 25A
31-503 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 4210033 w. 246, fax. 012 4210050
REGON: 00002313600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.inig.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytut badawczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych i restauracyjnych w czasie Konferencji EURO OIL&FUEL 2010 oraz Szkolenia pt. Procedury i sposoby zawierania umów z wykonawcami przy realizacji projektów współfinansowanych w ramach PO IiŚ, organizowanych przez Instytut Nafty i Gazu w Krakowie - 3 części - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych i/lub restauracyjnych w czasie organizowanej przez Zamawiającego konferencji pn. EURO OIL&FUEL 2010, współfinansowanej ze środków ze środków Mechanizmu Finansowego EOG i Norweskiego Mechanizmu Finansowego oraz Szkolenia pt.: Procedury i sposoby zawierania umów z wykonawcami przy realizacji projektów współfinansowanych w ramach PO IiŚ, finansowanego ze środków Funduszu Spójności oraz budżetu państwa w ramach Pomocy Technicznej Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko. Przedmiot zamówienia składa się z trzech części i obejmuje: Część I Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i wydaniu cateringu dla uczestników Konferencji, która odbędzie się w Międzynarodowym Centrum Kultury w Krakowie (Rynek Główny 25) w dniach 24- 26 listopada 2010 roku (dzień pierwszy w godzinach od 12:00 - 18:00, dzień drugi 13:00 - 18:00 , trzeci dzień 9:00- 13:30). Przewidywana liczba uczestników: 40 - 60 osób. Część II Świadczenie usługi restauracyjnej polegającej na przygotowaniu i wydaniu w dniu 24 listopada 2010 roku kolacji dla uczestników Konferencji. Kolacja odbędzie się w godzinach wieczornych - do godz. 22:30 - w lokalu, który zapewni Wykonawca. Przewidywana ilość uczestników 40 - 60 osób. Część III Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i wydaniu cateringu dla uczestników Szkolenia pt.: Procedury i sposoby zawierania umów z wykonawcami przy realizacji projektów współfinansowanych w ramach PO IiŚ, która odbędzie się w Instytucie Nafty i Gazu (ul. Lubicz 25A) w dniach 22-23 listopada 2010 roku (dzień pierwszy w godzinach od 10:00 - 16:00, dzień drugi: 9:00 - 15:00). Przewidywana liczba uczestników: 41 osób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium w postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.inig.pl/ZPub/siwz/INIG-SIWZ-DZ-2711-2010-15.pdf
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16