Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2013-02-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla uczestników i wykładowców w czasie dwudniowych szkoleń dla rolników pt. Szkolenia w zakresie finansów gospodarstwa rolnego oraz ubezpieczenia rolników i gospodarstw rolnych w województwach łódzkim i śląskim, realizowanych przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników i wykładowców w czasie dwudniowych szkoleń dla rolników pt. (Szkolenia w zakresie finansów gospodarstwa rolnego oraz ubezpieczenia rolników i gospodarstw rolnych w województwach łódzkim i śląskim), realizowanych przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, działanie 111. (Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie). Umowa o przyznanie pomocy nr 00008-6900-FA1900369_11 w ramach działania (Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie)objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 Zamówienie obejmuje zapewnienie wyżywienia (obiady) dla uczestników szkoleń oraz ciągłego serwisu kawowego. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 1 do niniejszej SIWZ. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych, b) dostaw przygotowanych posiłków w przystosowanych do tego celu pojemnikach, czystych i zabezpieczonych przed wpływem szkodliwych czynników zewnętrznych, c) świadczenia usług cateringowych przestrzegając norm jakości produktów spożywczych oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania żywności. OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK Oznaczenie części zamówienia: część I. cpv 5530000-3 Zamawiający przewiduje świadczenie usług cateringowych zgodnie z opisanymi w części III,oraz załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ wymogami, na terenie województwa łódzkiego. Łączna liczba szkoleń przewidzianych na terenie województwa łódzkiego wynosi 70, a zamówienie zrealizowane będzie w terminie 15.03.2013 r. - 31.08.2013 r. Zamawiający zastrzega sobie prawo do organizowania do 10 szkoleń jednocześnie. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Tereny wiejskie na obszarze całego województwa łódzkiego. O dokładnym miejscu i terminie organizacji szkoleń Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia. Oznaczenie części zamówienia: część II. cpv 5530000-3 Zamawiający przewiduje świadczenie usług cateringowych zgodnie z opisanymi w części III niniejszej specyfikacji wymogami, na terenie województwa śląskiego. Łączna liczba szkoleń przewidzianych na terenie województwa śląskiego wynosi 36, a zamówienie zrealizowane będzie w terminie 15.03.2013 r. - 31.08.2013 r. Zamawiający zastrzega sobie prawo do organizowania do 10 szkoleń jednocześnie. Miejsce wykonania części przedmiotu zamówienia Tereny wiejskie na obszarze całego województwa śląskiego. O dokładnym miejscu i terminie organizacji szkoleń Zamawiający poinformuje Wykonawcę najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem szkolenia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2427
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24