Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 37-450 Stalowa Wola, ul. Kwiatkowskiego 2
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 15 842 10 17 , fax. 15 842 10 17
- Data zamieszczenia: 2010-09-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Kwiatkowskiego 2 2
37-450 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
tel. 15 842 10 17, fax. 15 842 10 17
REGON: 00031347200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.e-spzoz.eu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
świadczenie usług cateringowych o wartości zamówienia nie przekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U.z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 ze zm.). a) sporządzanie 3 posiłków dziennie dla pacjentów Zleceniodawcy 7 dni w tygodniu (365 dni w roku ), w ilościach wynikających ze stanu hospitalizowanych ( stan hospitalizowanych 32 osoby ) plus 4-8 kanapek z porcją sałatki warzywnej w dni robocze, z uwzględnieniem próbek przechowywanych na oddziale Zamawiającego ( w wymaganej rozporządzeniem ilości tj 150 g ). b) dowóz posiłków do siedziby Zamawiającego na oddział rehabilitacji, c) odbieranie brudnych termosów i odpadków ( resztek pokarmowych ) d) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych jakie obowiązują w zamkniętych zakładach żywienia zbiorowego, e) przygotowywane posiłki muszą być przygotowane i transportowane w higienicznych warunkach, pojemniki muszą być szczelnie zamknięte, uniemożliwiające wylewanie się asortymentów płynnych oraz zapewniające utrzymywanie odpowiedniej temperatury, f) Wykonawca musi spełniać wymagania określone przepisami prawa w zakresie wdrożenia i stosowania zasad systemu HACCP, g) pojazd samochodowy, którym Wykonawca będzie dostarczać posiłki musi być dostosowany do realizacji przedmiotu zamówienia i posiadać stosowny dokument organu sanitarnego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości posiłków niż wynikające ze stanu hospitalizowanych pacjentów. Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Rozliczanie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną