Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital nr 2 im. dr Tadeusza Boczonia w Mysłowicach ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Bytomska
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 723183366 , fax. 323183362 323183287
- Data zamieszczenia: 2016-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital nr 2 im. dr Tadeusza Boczonia w Mysłowicach
ul. Bytomska 41
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 723183366, fax. 323183362 323183287
REGON: 000308258 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala nr 2 im. dr T. Boczonia w Mysłowicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na zapewnieniu całodziennej, kompleksowej codziennej usługi w zakresie żywienia pacjentów, dostawa posiłków oraz odbiór i utylizacja odpadów pokonsumpcyjnych. Usługa ta w szczególności obejmuje : 1. przygotowanie posiłków w ilościach wynikających z ilości hospitalizowanych pacjentów z uwzględnieniem wymogów Zamawiającego i zaleceń dietetycznych Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. 2. dostarczanie posiłków odpowiednim transportem w hermetycznych pojemnikach, termosach lub w innym systemie zapewniającym szczelność mikrobiologiczną i termiczną opatrzonych etykietą z nazwą oddziału, rodzajem diety oraz ilością porcji do miejsca wydzielonego przez Zamawiającego („miejsce dostarczenia posiłków”- drzwi oddziału). 3. odbiór brudnych pojemników z miejsca wyznaczonego przez Zamawiającego. 4. odbiór odpadów pokonsumpcyjnych z miejsca wyznaczonego przez Zamawiającego. 5. zmywanie i dezynfekcję pojemników służących do przechowywania, przewozu i podawania żywności, zgodnie z przepisami sanitarno – epidemiologicznymi do których stosowania zobligowane są zakłady opieki zdrowotnej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SIWZ – Opis przedmiotu zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2024-04-23 - Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego Nr 1 w Bytomiu
Dodano: 2024-04-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach
Dodano: 2024-03-21 - „Świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby spotkań i wydarzeń organizowanych na Stadionie Śląskim w Chorzowie”
Dodano: 2024-03-04 - Świadczenie usługi cateringowej w ramach świątecznego poczęstunku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Bielsku-Białej
Dodano: 2023-12-13 - Usługa cateringu
Dodano: 2023-11-17 - Usługa cateringowa
Dodano: 2023-10-29 - Kompleksowe świadczenie usługi cateringowej na rzecz Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach przez okres 12 miesięcy
Dodano: 2023-08-10 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do wybranych oddziałów Przedszkola przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Ciasnej oraz uczniów SP w Ciasnej z filią w Molnej.
Dodano: 2023-07-17 - Przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Orzeszu
Dodano: 2023-06-20