Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ogłasza przetarg
- Adres: 62-800 Kalisz, ul. Handlowa
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 62 753 22 47, , fax. 62 753 22 47
- Data zamieszczenia: 2020-06-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego
ul. Handlowa 9
62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie
tel. 62 753 22 47, , fax. 62 753 22 47
REGON: 00000000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckziu.kalisz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Centrum Kształcenia Zawodowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej Nr 1 im. Janusza Korczaka w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: usługa pn. Świadczenie usług całodziennego żywienia dla młodzieży przebywającej w Bursie Szkolnej w Kaliszu przy ul. Przemysłowej 1. Wykonawca zobowiązany będzie do wykonania usługi żywienia w formie cateringu z częściowym wykonaniem posiłków, które muszą być przygotowywane partiami ze względu na długość wydawania posiłków, na bazie istniejącej kuchni mieszczącej się przy ul. Przemysłowej 1. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i wydawania czterech posiłków dziennie przez 5 dni w tygodniu dla 150 wychowanków Bursy Szkolnej Nr 1 w dniach nauki szkolnej z uwzględnieniem przerw świątecznych, ferii zimowych i letnich oraz absencji chorobowej ucznia. Koszt surowca przeznaczonego na wyżywienie na jedną osobę dziennie musi wynosić 13,00 zł. Wykonawca zobowiązany jest do terminowego wydawania posiłków zgodnie z ustalonymi z Zamawiającym godzinami posiłków. Wydawanie posiłków przez Wykonawcę będzie odbywać się od poniedziałku do piątku zgodnie z organizacją roku szkolnego i zapotrzebowaniem w następujących godzinach: śniadanie w godz. 6:30 – 8:30, drugie śniadanie (na wynos), obiad w godz. 13:30 – 16.30, kolacja w godz. 18:30 – 20:00. Wydawanie posiłków może ulec zmianom, które wynikać będą z planów zajęć edukacyjnych wychowanków - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie Wykonawcy o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapita¬łowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz.U. 2019 poz. 369, 1571, 1667 ) z innymi Wykonawcami, którzy złożyli oferty w postępowaniu - Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy, przekazuje Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapita¬łowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007r. o ochronie konkurencji i konsumentów z innymi Wykonawcami, którzy złożyli oferty w postępowaniu lub wykażą że istniejące między nimi powiązania nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-03-16 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-03-16 - Świadczenie usług cateringowych dla celów spotkań w układzie zadaniowym w miesiącu marcu 2024 r.
Dodano: 2024-02-22 - Świadczenie usługi cateringowej podczas koncertu Dumni z Wielkopolski z okazji Jubileuszu Samorządu Województwa Wielkopolskiego
Dodano: 2024-02-20 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla 50 osób w ramach organizowanego przez Zamawiającego posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług restauracyjnych w trakcie spotkania w miejscowości Warszawa w dniu 7 marca 2024 r.
Dodano: 2024-02-08 - „Kompleksowe usługi gastronomiczne na potrzeby restauracji i hotelu Ośrodka Naukowo-Dydaktycznego w Zielonce”
Dodano: 2024-02-01 - kompleksowa organizację konferencji promującej projekt pn.: „Zbudowanie systemu koordynacji i monitorowania regionalnych działań na rzecz kształcenia zawodowego, szkolnictwa wyższego, uczenia...
Dodano: 2024-01-18 - Świadczenie usługi przygotowania i całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach
Dodano: 2024-01-07 - Wykonanie usługi cateringowej na spotkanie wigilijne
Dodano: 2023-11-24