Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg
- Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
- Data zamieszczenia: 2013-07-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166 166
02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
REGON: 00000178450000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sggw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług bufetowych oraz w zakresie podawania posiłków dla uczestników konferencji XXXVI Ogólnopolski Zjazd Agrometeorologów i Klimatologów, Warszawa 18 - 20 września 2013 r., organizowanej przez Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska SGGW - Zakład Meteorologii i Klimatologii CPC 55500000-5 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CPC 55500000-5 OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Opis przedmiotu zamówienia: Świadczenie usług bufetowych oraz w zakresie podawania posiłków dla uczestników konferencji XXXVI Ogólnopolskiego Zjazdu Agrometeorologów i Klimatologów, Warszawa 18-20 września 2013r., organizowanej przez Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska SGGW - Zakład Meteorologii i Klimatologii w Centrum Wodnym w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Ciszewskiego 6, 02-776 Warszawa. Świadczenie w/w usług będzie się odbywać na terenie kampusu SGGW w lokalu gastronomicznym lub miejscu przeznaczonym do wydawania i spożywania posiłków dla ludności (zapewnionym przez Wykonawcę), w promieniu do 500m od gmachu Centrum Wodnego SGGW - ul. Ciszewskiego 6, 02-776 Warszawa. Zamówienie obejmuje świadczenie usług bufetowych i podawanie posiłków dla uczestników podczas konferencji w dniach 18-20 września 2013 r. , 4 przerwy kawowe - serwis kawowy, 3 obiady, 2 kolacje w tym jedna uroczysta w pierwszym dniu konferencji. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 6 do niniejszej SIWZ. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania zamawianych posiłków i artykułów spożywczych c) świadczenia usług bufetowych i podawania posiłków przestrzegając norm jakości produktów spożywczych oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania żywności. d) zapewnienie eleganckiego nakrycia (posiłki i napoje podawane w naczyniach ceramicznych i szklanych) i dekoracji stołów, obsługi w czasie i po świadczeniu usług bufetowych oraz podawania posiłków i sprzątania po nich. e) miejsce wykonania zamówienia: miejscem wykonania usługi będzie zapewniony i wskazany przez Wykonawcę lokal gastronomiczny lub inny, przeznaczony do wydawania i spożywania posiłków dla ludności, spełniający wszystkie warunki sanitarne, higieny i BHP, w promieniu do 500m od gmachu Centrum Wodnego SGGW - ul. Ciszewskiego 6, 02-776 Warszawa. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2573
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringową, organizacja żywienia w namiocie dla 600 osób przez okres 15 dni
Dodano: 2016-05-06 - Organizacja całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, spotkań roboczych i konferencji organizowanych przez Centrum Szkolenia ZUS w Augustowie
Dodano: 2015-07-16 - Dostawą gorących posiłków jednodaniowych do czterech szkół na terenie gminy Magnuszew. do szkół w Mniszewie , Rozniszewie, Chmielewie i Przydworzycach
Dodano: 2015-01-02 - Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkań organizowanych przez CEZAMAT PW Sp. z o.o.
Dodano: 2014-11-26 - wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzony bufet/stołówkę pracowniczą
Dodano: 2014-09-29 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-06-25 - Organizacja imprez w ramach projektu KIS-NOWA PERSPEKTYWA realizowanego przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usługi cateringowej spotkań przedstawicieli samorządu płockiego oraz płockich organizacji pozarządowych organizowanych w projekcie: Potencjał - Działanie - Rozwój: nowy wymiar współpracy Miasta Płocka i płockich organizacji pozarządowych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenia, Działanie 5.4 Rozwój potencjału trzeciego sektora, Poddziałanie 5.4.2 Rozwój dialogu obywatelskiego
Dodano: 2014-02-28 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-02-14 - Organizacja imprez w ramach działań o charakterze środowiskowym dla projektu systemowego Droga do aktywności oraz otwartej imprezy piknikowej dla pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-02-07