Narodowy Bank Polski - Departament Koordynacji i Realizacji Zakupów ogłasza przetarg
- Adres: 00-919 Warszawa, ul. Świętokrzyska 11/21
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 653 28 20 , fax. 22 653 25 40
- Data zamieszczenia: 2014-06-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Narodowy Bank Polski - Departament Koordynacji i Realizacji Zakupów
ul. Świętokrzyska 11/21 11/21
00-919 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 653 28 20, fax. 22 653 25 40
REGON: 00000222300019 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.nbp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie dla Narodowego Banku Polskiego usług restauracyjnych i cateringu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa, polegająca na nabywaniu przez wykonawcę i odsprzedaży zamawiającemu usług restauracyjnych oraz usług cateringu, wraz z innymi usługami, niezbędnymi do przeprowadzania przez zamawiającego spotkań z udziałem jego przedstawicieli oraz gości, organizowanych na obszarze Warszawy lub w innych lokalizacjach na terenie Polski. 2. Zamawiający przewiduje, że Usługi Restauracyjne mogą obejmować, w okresie realizacji zamówienia, około: 1)60 kolacji lub obiadów dla grup do 10 osób, 2)10 kolacji lub obiadów dla grup do 25 osób 3)15 kolacji lub obiadów dla grup do 60 osób; 4)5 kolacji lub obiadów dla grup do 100 osób; 5)5 kolacji lub obiadów dla grup do 250 osób. 3. Zamawiający przewiduje, że Usługi Cateringu mogą obejmować w okresie realizacji zamówienia, około: 1)65 spotkań dla grup do 10 osób, 2)15 spotkań dla grup do 25 osób, 3)40 spotkań dla grup do 60 osób; 4)25 spotkań dla grup do 100 osób; 5)15 spotkań dla grup do 250 osób. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający ustala wadium w wysokości 26.000, - zł (słownie: dwadzieścia sześć tysięcy złotych).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nbp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24