Przetargi.pl
SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM.E. SCZANIECKIEJW PNIEWACH - 2020 ROK

Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 62-045 Pniewy, Wolności
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 612910607, 612911844
  • Data zamieszczenia: 2019-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej
    Wolności 10
    62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie
    tel. 612910607, 612911844
    REGON: 00077721400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zespół Szkół im. E. Sczanieckiej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM.E. SCZANIECKIEJW PNIEWACH - 2020 ROK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Banany kg 1100 Arbuz (odVI-IX) kg 120 Brukselka świeża (IX) kg 10 Brzoskwinie (od V-IX) kg 240 Buraki kg 750 Brokuły szt 170 bazylia doniczka szt 40 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 650 Cukinia kg 60 Cytryna kg 140 Czosnek siatka szt 35 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 10 Jabłka kg 1350 Gruszka kg 435 Kalafior świeży szt 220 Kalarepa szt 110 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1050 Kapusta włoska szt 140 Kapusta czerwona kg 420 Kiwi pakowane pojedyńczo szt 1400 koperek świeży PĘCZKI 1800 Kapusta pekińska –główka główka 120 Lubczyk doniczka szt 30 Marchew korzeń kg 1050 Mandarynki kg 75 Mięta doniczka szt 40 nektarynka (od V-IX) kg 120 Oregano doniczka szt 15 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Papryka czerwona świeża( I-VI, X-XII) kg 90 Papryka żółta świeża kg 15 Rukola liście op 100g szt 10 Pieczarki świeże kg 200 Pietruszka korzeń kg 600 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 250 Pomarańcza kg 130 Por kg 470 Rabarbar - m-c lipiec, sierpień kg 5 Rzodkiewka pęczek 200 Rozmaryn doniczka szt 25 Sałata zielona główka 190 sałata lodowa główka 30 Seler korzeń kg 850 Seler naciowy 0,5 kg szt 10 Szczypiorek świeży pęczek 415 Tymianek doniczka szt 10 Truskawki - m-c czerwiec, lipiec kg 5 Winogrono kg 7 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1600 Ziemniaki jadalne kg 13500 MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2,5 kg op 110 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 70 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 100 Fasolka żółta cała 2,5kg op 38 Groszek mrożony op 2,5 op 45 Kalafior mrożony op 2,5 kg op 170 Makrela wędzona kg 12 Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini op 2,5 kg op 150 Mieszanka chińska 450g szt 200 Mieszanka europejska 2,5 kg 3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 115 Matias – śledź solony wiaderko 2kg szt 70 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1300 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 35 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 14 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 8 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 120 Ryba mrożona dorsz SHP kg 230 Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 300 Szpinak mrozony op2,5 kg op 21 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 190 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 30 PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 60 g szt 8000 Bułka hamburgerowa 120g szt 300 Bułka hot-dog 80g szt 360 Bułka tarta 1 kg kg 350 Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 360 Chleb zwykły 600g krojony szt 1100 Bagietka 30cm szt 30 Kawiorek 350gr krojony szt 300 Drożdżówki 100g, szt 1800 Babka poznańska kg 6 Pierniki kg 6 Rogale kg 8 Makowiec kg 5 Chleb razowy żytni 500g - krojony szt 330 MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 1000 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 800 szynka b/k kulka kg 180 Żeberka I klasa kg 100 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1850 Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 130 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 1000 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 95 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu słoikowa kg 3 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30 Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 70 Polędwica typu sopocka kg 35 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17 szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 Wędlina drobiowa kg 8 Szynkowa wieprzowa kg 17 Smalec kg 2 Wątrobianka kg 10 NABIAŁ Jogurt owocowy (zawartość cukru do 13,5g/100g) 150g szt 2800 jogurt naturalny 180 g szt 130 jogurt naturalny z ziarnami zbóz 175g szt 130 jogurt naturalny 370 g, Skład (mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii) szt 130 jogurty bezlaktozowe szt 2 Kefir 400g naturalny 2 %tł.(mleko, żywe kultury kefirowe) szt 60 Masło extra 200g zaw.tłuszcz.82% szt 2600 Mleko 2% pasteryzowane butelka 1 ltr l 630 mleko karton 2 % szt 900 Maślanka typu mrągowska 1 l, (maślanka, mleko, żywe kultury bakterii mlekowych) szt 100 Mleko sojowe 1 l kartonik szt 3 Ser smażony 200g szt 100 ser feta 270 g szt 35 Ser topiony bloczki 100g szt 80 Ser almette 150 g szt 300 Ser kanapkowy 150 g szt 150 ser mascarpone 250g szt 20 ser pleśniowy camembert 120 g szt 60 Serek homogenizowany poznański200g szt 10 Ser mozarella 125 g szt 40 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( salami, gouda) kg 170 Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 40%( królewski, rolada ustrzycka) kg 170 Śmietana słodka 12% 0,5 l- kartonik szt 840 Śmietana kremówka 30 % 250 ml-kartonik szt 110 Śmietana zakwaszana 18% 180g szt 300 Gzik Wielkopolski 200 g szt 50 Serek wiejski 150 g typu piątnica szt 170 Twaróg extra śmietankowy mielony kg 630 Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% kg 11 PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY, TŁUSZCZE, JAJA Ananas puszka 580g szt 40 Bazylia 10 g szt 30 Budyń bez cukru cykoria(śmietankowy, malinowy, czekoladowy) szt 15 Brzoskwinie puszka 822 g szt 90 Curry 30 g szt 20 Cukier kryształ w oryginalnym opakowaniu op. 1 kg kg 110 Cukier puder 0,4 kg szt 4 Cukier waniliowy 32g szt 35 Cynamon 20 g szt 20 Czosnek mielony 20g szt 30 Chrzan tarty 160 g victus szt 60 Drożdże 100g szt 40 Dżem 220g(słodzony 100% sokiem typu łowicz) szt 400 Estragon 10g szt 5 Fasola „Jaś” luz kg 80 Fasola drobna luz na kg kg 110 Fasola czerwona puszka 400 g szt 40 Fasola szparagowa konserwowa 0,7 szt 80 Fix do śmietany 9 g szt 30 Groszek konserwowy 400g szt 30 groch połówki luz kg 70 Gałka muszkatołowa 15 g szt 15 Galaretka 75 g (truskawkowa, wisniowa, pomarańczowa) szt 80 Herbata granulowana typu lipton100g szt 40 herbata owocowa saga 25 torebek (malina, żurawina, pigwa i truskawka) szt 30 herbata mietowa 40 g, 100 % liści mięty pieprzowej szt 4 Imbir 20g szt 10 Jaja L szt 14000 Kakao extra ciemne 100 g szt 70 Kapusta czerwona 0,9 l szt 50 Kapusta naturalnie kiszona bez octu wiaderko 5 kg Wiaderko 110 Kasza wiejska 1 kg szt 350 Kasza jaglana luz kg 60 Kasza gryczana niepalona luz kg 80 Kasza kukurydziana 350 g szt 2 Kasza kuskus op 1kg szt 40 Kaszka manna w oryginalnym opakowaniu 1kg kg 20 Ketchup pikantny 205g słoik (190 g pomidorów na 100g ketchupu) szt 30 Kawa zbozowa 147 g typu anatol szt 25 Ketchup pikantny wyciskany 480g (192g pomidorów na 100g ketchupu szt 140 Kisiel bez cukru 40g szt 140 kolendra 10 g szt 2 koncentrat buraczany 220g typu klimex szt 80 Koncentrat pomidorowy 30% 920g typu Międzychód szt 380 Konserwa rybna - filet z makreli w pomidorach 170g szt 40 Kukurydza konserwowa 400g szt 130 Kurkuma 10 g szt 5 Liść laurowy 80g szt 10 Lubczyk 150 g szt 110 Majeranek 300 g szt 40 Makaron nitka rosołowa, świderki opakowanie 500g - 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 400 Makaron nitka rosołowa, świderki, muszelka, łazanki, kokardki, pióra -penne, opakowanie catering 2 kg - 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 200 Makaron drobne muszelki, kolanko, nitka spagetti, opakowanie 500g-100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 480 Makaron nitka spagetti, opakowanie catering 1 kg-100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 150 Makaron lasagne 500g szt 12 Makaron kokardki 400g - 100% semolina z pszenicy durum typu lubella szt 60 Makaron z pszenicy durum, muszle duże w oryginalnym opakowaniu 250g szt 5 Mąka wrocławska pszenna TYP 500 w oryginalnych opakowaniach 1kg kg 800 Mąka orkiszowa typ 720 w oryginalnych opakowaniach 1 kg kg 5 Mąka tortowa typ 450 w oryginalnych opakowaniach kg 20 Mąka ziemniaczana 1kg w oryginalnych opakowaniach kg 40 Mąka zytnia typ 720 w oryginalnych opakowaniach kg 3 Mąka ryżowa kg 1 Migdały płatki 100g szt 5 Miód naturalny 1 litr szt 250 Morela suszona 150g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 2 Musztarda stołowa słoik 200g szt 100 Ocet spirytusowy 10 % 0,5 l szt 110 Ocet jabłkowy500ml szt 20 Ocet balsamiczny 250 ml szt 3 Ogórki konserwowe 900g szt 210 Ogórki kwaszone wiaderko 3kg wiaderko 76 Ogórki małosolne 2 kg szt 20 Oliwki zielone bez pestek op 111ml szt 3 Oregano 10g szt 40 Olej butelka 5 l typu kujawska szt 140 oliwa z oliwek 250 ml szt 2 Otręby owsiane 150g szt 2 Papryka konserwowa 900ml szt 50 Papryka mielona ostra 20g szt 220 Papryka mielona słodka 20g szt 220 Pasztet drobiowy typu profi szt 80 Proszek do pieczenia 16g szt 10 Pieprz mielony100g szt 110 Placki pszenne tortilla 25 cm, op 4 szt szt 20 Płatki kukurydziane250g typu corn flakes szt 80 płatki owsiane górskie 500g szt 20 Płatki orkiszowe 400g szt 10 Powidła węgierkowe 310g szt 40 Pomidory suszone w oleju 165 g -typu rolnik szt 12 Przyprawa do kebabu 30 g szt 30 Przyprawa do szaszłyków 20g szt 15 Przyprawa do ziemniaków (skład: sól, kolendra, czosnek, kminek, papryka słodka, koper, cząber, majeranek, papryka ostra, pieprz czarny oraz koncentrat czosnku) szt 10 pestki dyni 100g szt 10 Przyprawa do grila 20g szt 10 Ryż długoziarnisty biały oryginalne opakowanie 1kg szt 470 Ryż naturalny op 1 kg szt 30 Rodzynki 100g szt 80 Rozmaryn 15 g szt 10 Seler konserwowy słoik szklany 345 g szt 10 Siemie lniane 100g szt 1 Śliwki suszone 150 g bez dodatku cukrów i substancji słodzących szt 5 Słonecznik łuskany100g szt 20 sok 100% bez dodatku cukru( jabłkowy, jabłko-gruszka, jabłko - wiśnia, pomarańczowy, multiwitamina, pomarańczowo-jabłkowy, jabłko-marchew wieloowocowy 5 l) karton 1400 Sok 100 % w kartoniku ze słomką 0,2 szt 150 sól sodowo-potasowa 350 g szt 30 Soda 60g szt 2 sos sałatkowy typu knorr szt 10 Tymianek 10 g szt 25 Tuńczyk w oleju 170g w kawałkach szt 40 woda n/g 5 l szt 140 woda n/g 1,5l szt 30 woda n/g mineralna 0,5 l szt 450 Zioła prowansalskie 10 g szt 5 Zaprawa żurek na naturalnym zakwasie 500ml (butelka szklana) szt 250 Zaprawa żurek na naturalnym zakwasie 5 l szt 20 Ziele angielskie 15g szt 90 Żurawina suszona 100g szt 10 Żelatyna 50g szt 10
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 Zamawiający wymaga złożenia podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 i 3 do SIWZ. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach