Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych

ORTOPEDYCZNO-REHABILITACYJNY SZPITAL KLINICZNY IM. WIKTORA DEGI UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU ogłasza przetarg

  • Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ORTOPEDYCZNO-REHABILITACYJNY SZPITAL KLINICZNY IM. WIKTORA DEGI UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU
    ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
    61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
    REGON: 000288857
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://orsk.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 1 warzywa2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 2 owoce2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 3 ziemniaki obrane2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 4 produkty mleczarskie.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 5 drób.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:1.1. Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Dotyczy wszystkich części.Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli żywności Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowie z dnia 29 maja 2007r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzenia zakładów produkcyjnych lub wprowadzenie do obrotu żywności podlegającej urzędowej kontroli państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r. nr 106, poz. 730 ze zm.), zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.1.2. Zdolności technicznej lub zawodowej:Dotyczy wszystkich częściW odniesieniu do zdolności technicznej warunek ten zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada lub będzie posiadał min. 1 samochód przeznaczony do transportu żywności w warunkach chłodniczych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-18

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach