ORTOPEDYCZNO-REHABILITACYJNY SZPITAL KLINICZNY IM. WIKTORA DEGI UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU ogłasza przetarg
- Adres: 61-545 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-12-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ORTOPEDYCZNO-REHABILITACYJNY SZPITAL KLINICZNY IM. WIKTORA DEGI UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU
ul. 28 Czerwca 1956 r. 135/147
61-545 Poznań, woj. wielkopolskie
REGON: 000288857 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://orsk.pl/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa różnych produktów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 1 warzywa2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 2 owoce2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 3 ziemniaki obrane2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 4 produkty mleczarskie.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych – część 5 drób.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załącznikach do SWZ. 3. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, w odniesieniu do jednej lub więcej lub wszystkich części zamówienia, obejmujących wszystkie pozycje wskazane w danej części.6. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie na koszt, ryzyko i transportem Wykonawcy. 7. Warunki realizacji Przedmiotu Zamówienia zawarte zostały również w projektowanych postanowieniach umowy, stanowiących Załącznik do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu, dotyczące:1.1. Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Dotyczy wszystkich części.Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli żywności Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowie z dnia 29 maja 2007r., w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzenia zakładów produkcyjnych lub wprowadzenie do obrotu żywności podlegającej urzędowej kontroli państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z 2007r. nr 106, poz. 730 ze zm.), zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.1.2. Zdolności technicznej lub zawodowej:Dotyczy wszystkich częściW odniesieniu do zdolności technicznej warunek ten zostanie uznany za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada lub będzie posiadał min. 1 samochód przeznaczony do transportu żywności w warunkach chłodniczych.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-18
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy różnych produktów spożywczych.
Dodano: 2023-11-02 - dostawy warzyw i owoców oraz jaj do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków
Dodano: 2023-10-25 - Dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. UNICEF w Grabowie nad Prosną w 2023 r.
Dodano: 2023-02-05 - Sukcesywne dostawy warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Gębarzewie
Dodano: 2022-11-17 - Dostawy przetworów warzywnych i owocowych oraz warzyw suszonych, grochu i fasoli
Dodano: 2022-09-09 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki SP1 im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu
Dodano: 2022-07-13 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych - warzyw dla Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Jarocinie
Dodano: 2022-03-02 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych - mrożonek dla Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Jarocinie
Dodano: 2022-03-02 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Jarocinie
Dodano: 2022-03-02 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Jarocinie
Dodano: 2022-03-02