Przetargi.pl
SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2021 ROK

Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 62-045 Pniewy, Wolności
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 612910607, 612911844
  • Data zamieszczenia: 2020-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Pniewy Zespół Szkół im. Emilii Sczanieckiej
    Wolności 10
    62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie
    tel. 612910607, 612911844
    REGON: 00077721400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zespół Szkół im. E. Sczanieckiej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNY ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOZYWCZYCH DLA ZESPOŁU SZKÓŁ IM. E. SCZANIECKIEJ W PNIEWACH -2021 ROK
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Banany kg 1050 Arbuz (odVI-IX) kg 120 Ananas świeży szt 60 Brukselka świeża (IX) kg 10 Brzoskwinie (od V-IX) kg 240 Buraki kg 750 Brokuły szt 170 Bazylia doniczka szt 40 Borówki op 0,5 kg (VII, VIII) szt 5 Cebula kg 650 Cukinia kg 60 Cytryna kg 140 Czosnek siatka 1 kg szt 35 Dynia owoc IX - XI kg 110 Fasolka szparagowa żółta (IX) kg 5 Imbir korzeń kg 1 Jabłka kg 1350 Gruszka kg 435 Kalafior świeży szt 220 Kalarepa szt 110 Kapusta biała (od I-IV i IX-XII) kg 1000 Kapusta biała młoda (od V-VIII) kg 400 Kapusta włoska szt 140 Kapusta czerwona kg 420 Kiwi pakowane pojedynczo szt 1400 Koperek świeży PĘCZKI 1800 Kapusta pekińska –główka główka 120 Lubczyk doniczka szt 30 Marchew korzeń kg 1050 Mandarynki kg 75 Maliny 250g szt 10 Mango kg 2 Melon kg 3 Mięta doniczka szt 40 Nektarynka (od V-IX) kg 120 Oregano doniczka szt 15 Ogórki zielone świeże (VII, VIII, IX) kg 140 Ogórki zielone świeże ( I-VI, X-XII) kg 370 Papryka czerwona świeża( I-VI, X-XII) kg 90 Papryka czerwona świeża (VII, VIII, IX ) kg 40 Papryka żółta świeża kg 15 Pieczarki świeże kg 200 Pietruszka korzeń kg 600 Pomidory (od I-VI i od X do XII) kg 250 Pomidory (VII, VIII, IX) kg 120 Pomidorki koktajlowe op. 250g szt 15 Pomarańcza kg 130 Por kg 470 Rabarbar - m-c lipiec, sierpień kg 5 Rzodkiewka pęczek 200 Rozmaryn doniczka szt 25 Rukola liście op 100g szt 10 Roszponka liście op 100g szt 10 Sałata zielona główka 190 Sałata lodowa główka 30 Seler korzeń kg 850 Seler naciowy 0,5 kg szt 10 Szczypiorek świeży pęczek 415 Szparagi m-c maj pęczek 100 Tymianek doniczka szt 10 Truskawki - m-c czerwiec, lipiec kg 5 Winogrono kg 7 Zielona pietruszka świeża pęczek pęczek 1600 Ziemniaki młode (V, VI, VII) kg 2500 Ziemniaki jadalne kg 13000 MROŻONKI, RYBY MROŻONE, PRZETWORY RYBNE Brokuły mrożone op 2 kg op 110 Brukselka mrożona op 2,5 kg op 70 Fasolka szparagowa cieta op 2,5 op 100 Fasolka żółta cała 2,5kg op 38 Groszek mrożony op 2,5 op 45 Kalafior mrożony op 2 kg op 170 Lody śmietankowe intense 1 litr szt 12 Makrela wędzona kg 12Marchew mrożona op 2,5 kg op 120 Marchew z groszkiem mrożona op 2,5 kg op 149 Marchewka mini op 2,5 kg op 150 Marchew plastry faliste op 2,5kg op 25 Mieszanka chińska 450g szt 200 Mieszanka europejska 2,5 kg 3 składnikowa (kalafior, brokuł, marchewka) op 111 Matias – śledź solony wiaderko 2kg szt 70 Pyzy drożdżowe op 9 szt op 1300 Papryka trio paski op 2,5 kg op 15 Wiśnie mrożone op 2,5 kg op 35 Truskawki mrożone op 2,5 kg op 14 Czarna porzeczka 2,5 kg op 2 Malina 2,5 kg op 8 Mieszanka kompotowa op 2,5 kg szt 6 Ryba mrozona mintaj SHP kg 120 Ryba mrożona dorsz SHP kg 220Ryba mrozona morszczuk SHP kg 200 Ryba mrożona miruna SHP kg 300 Szpinak mrozony op2,5 kg op 21 Włoszczyzna w paski op 2,5 kg op 180 Warzywa na patelnie (premium, azjatyckie, wykwintne, wiejskie) 450g op 15 Zupa wiosenna 8 składnikowa op 2,5 kg op 30 PIECZYWO, CIASTO Bułka mała 60 g szt 8000 Bułka hamburgerowa 120g szt 300 Bułka kukurydziana 80g szt 2000 Bułka graham 80g szt 7000 Bułka hot-dog 80g szt 360 Bułka mleczna 60 g szt 200 Rogal maślany 60g szt 100 Bułka tarta 1 kg kg 350Chleb wieloziarnisty 500g krojony szt 360 Chleb zwykły 600g krojony szt 1100 Bagietka 30cm szt 30 Chleb razowy żytni 500g - krojony szt 330 Chleb pasterski 500g krojony szt 140 Chleb wiejski 500g szt 80 Kawiorek 350gr krojony szt 300 Drożdżówki 100g, szt 1800 ciastko francuskie z jabłkiem szt 150 Pączek szt 70 Babka poznańska kg 6 Pierniki kg 6 Rogale kg 8 Makowiec kg 5 MIĘSO I PRZETWORY Karkówka wieprzowa b/k surowa kg 280 Łopatka wieprzowa b/k zmielona kg 950 Mięso gulaszowe krojone w kostkę kg 400 Schab b/k surowy kg 790 szynka b/k kulka kg 175 Żeberka I klasa kg 100 Polędwica wieprzowa kg 8 Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 1800Kurczak cały świeży, patroszony, tusza kg 55 Filet z indyka kg 120 Skrzydła z indyka kg 100 Porcje rosołowe świeźe kg 1200 Udo z kurczaka świeźe, surowe bez kości krzyzowej kg 950 Pałka z kurczaka kg 30 Udziec z kurczaka kg 5 Boczek parzony kg 90 Kieł. biała cieńka delikatesowa 86% miesa kg 3 Kieł. typu farmerska kg 6 Kieł. typu kanapkowa kg 2,6 Kieł. typu śląska 90% miesa kg 90 Kieł. typu śląska 90% miesa - cienka kg 30 Kieł. typu zielonogórska kg 2 Kieł. typu zwyczajna kg 140 Kiełbaski pieprzowe - cienkie kg 30Kieł. typu żywiecka kg 15 Kieł. Typu Wiejska kg 2 Kabanosy wieprzowe kg 8 Łopatka wieprzowa wędlina -73 % mięsa kg 5 Mielonka wieprz. kg 1 Mielonka zapiekana kg 1 Ogonówka parzona kg 25 Parówki cieńkie 85% mięsa kg 65 Polędwica typu sopocka kg 30 Polędwiczka wędzona kg 7 polędwica staropolska kg 8 Salami kg 5 Serdelki kg 20 szynka bamberka 73 % mięsa kg 10 Szynka gotowana kg 40 szynka bez wędzenia 74 % mięsa kg 20 szynka starowiejska kg 8 Szynka konserwowa kg 18 szynka pieczona 73 % mięsa kg 17szynka polska kg 9 Szynka tyrolska kg 5 szynka wiejska kg 18 szynka wiejska wędzona 99% mięsa kg 12 szynka ze wsi 96,5 % mięsa kg 10 szynka drobiowa 85 % mięsa kg 40 szynka delikatesowa z kurcząt 89% mięsa kg 10 szynka -pierś o smaku maslanym 79% mięsa kg 10 szynka - polędwica z kurcząt - 89% mięsa kg 10 szynka drobiowa z papryką - 89% mięsa kg 10Pierś pieczona z pomidorami i ziołami - 97 % mięsa kg 10 Pierś pieczona 97% mięsa kg 10Wędlina drobiowa kg 8Szynkowa wieprzowa kg 17Smalec kg 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 Zamawiający wymaga złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 2 I 3 do SIWZ. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach