Przetargi.pl
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach

Gliwicki Klub Sportowy "Piast" Spółka Akcyjna ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, ul. Okrzei 20
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 335 31 15-16 , fax. 32 335 31 18
  • Data zamieszczenia: 2013-11-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gliwicki Klub Sportowy "Piast" Spółka Akcyjna
    ul. Okrzei 20 20
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. 32 335 31 15-16, fax. 32 335 31 18
    REGON: 24124092100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.piast-gliwice.eu
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1)Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach ul. Okrzei 20. 2)Usługi cateringowe są serwowane dla tzw. VIP-ów, Super VIP-ów lub uczestników skyboksów, czyli dla tzw. bardzo ważnych osób, którzy wykupują wraz z biletami wstępu prawo do otrzymania obsługi najwyższej jakości. 3)W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego co najmniej na 2 dni przed meczem Zamawiającego w ramach obsługi spotkań meczowych. 4)Usługa będzie realizowana po uzyskaniu akceptacji menu przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 5)Miejsce wykonywania zamówienia: siedziba Zamawiającego. 6)Planowana ilość spotkań meczowych w okresie trwania umowy - około 55. 7)Planowana ilość uczestników objętych usługą każdorazowo - około 350 osób. 8)Zamawiający zobowiązuje Wykonawców do dostarczenia: - stołów cateringowych w ilości i formie niezbędnej do organizacji spotkania, dostosowanych do sal VIP-ów, super Vip-ów i skyboxów, - stoły powinny być nakryte białymi obrusami (kolor do uzgodnienia po zapoznaniu się z estetyką podania - zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). - draperii do bufetów, - nadzór kelnerski, porządkowanie stołów i zaplecza przy bufetach kucharze w strojach galowych - przygotowania, dowozu i rozstawienia cateringu w przygotowanym przez Zamawiającego miejscu. 9)Wymagania dotyczące obsługi: - 8 kelnerów/kelnerek posiadających minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, białe koszule z długim rękawem, białe rękawiczki, czarne muchy, czarne spodnie, czarne pantofle), w przypadku kobiet (biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan), -cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość, -wykluczone jest palenie papierosów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 10) Wykonawca zobowiązuję się, najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu, na miejsce wskazane przez Zamawiającego ; czas trwania spotkania - do ostatniego Gościa). 11) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sal, po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 12) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 13) Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stopni C). 8) Posiłki należy dostarczyć w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. Wykonawca odpowiada za właściwy stan dostarczonych posiłków. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 14) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nie usunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 wzoru umowy. 15) Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 16) Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z podanym menu. 17) Pozostałe postanowienia zawarto we wzorze umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.piast-gliwice.eu
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach