Przetargi.pl
„Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie”.

Powiat Gostyniński ogłasza przetarg

  • Adres: 09-500 Gostynin, ul. Dmowskiego
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 024 2357981 , fax. 024 2357985
  • Data zamieszczenia: 2019-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Gostyniński
    ul. Dmowskiego 13
    09-500 Gostynin, woj. mazowieckie
    tel. 024 2357981, fax. 024 2357985
    REGON: 61101531300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.gostynin.powiat.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Sukcesywne dostawy wędlin, mięsa różnego oraz drobiu i wyrobów drobiarskich dla potrzeb Powiatowego Domu Pomocy Społecznej w Czarnowie”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1. Sukcesywne dostawy wędlin – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach: Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego 1. baleron 100 Mięso wieprzowe min 60% 2. bekon/wędzonka bekonowa 100 Mięso wieprzowe min 60% 3. boczek faszerowany/rolada zbójnicka 50 Mięso wieprzowe min. 60% 4. boczek wędzony 200 Wątroba wieprzowa min. 40% 5. kaszanka 240 Wątroba wieprzowa minimum 40% 6. kiełbasa biała surowa 250 Mięso wieprzowe minimum 60% 7. kiełbasa typu szynkowa/szynkówka 100 Mięso wieprzowe minimum 60% 8. kiełbasa typu „golonkowa” 50 Mięso wieprzowe minimum 50% 9. kiełbasa typu „krakowska” parzona 100 Mięso wieprzowe minimum 60% 10. kiełbasa cienka typu „zwyczajna”, „śląska”, „podwawelska” 500 Mięso wieprzowe minimum 75% 11. kiełbasa typu „żywiecka” 100 Mięso wieprzowe minimum 60% 12. łopatka wędzona 50 Mięso wieprzowe min 80% 13. mortadela 200 Mięso wieprzowe min. 20%, mięso z kurczaka min. 15%, 14. ogonówka 50 Mięso wieprzowe min. 90% 15. parówkowa 100 MOM maksimum 50% 16. paski wędzone/żeberko wędzone 50 Mięso wieprzowe min. 90% 17. pasztet pieczony 120 Mięso wieprzowe min. 20% 18. pasztetowa 100 Surowce wieprzowe min. 20% 19. pieczeń rzymska 90 Mięso wieprzowe min. 45% 20. polędwica wieprzowa/sopocka 100 Mięso wieprzowe minimum 60% 21. salceson biały (włoski) podrobowy 80 Mięso wieprzowe minimum 60% 22. smalec 20 Tłuszcz wieprzowy 23. szynka gotowana 60 Mięso wieprzowe min. 60% 24. szynka konserwowa/blok łopatkowy 120 Mięso wieprzowe minimum 40% 25. szynka mielona/blok tyrolski 100 Mięso wieprzowe min. 50% 26. szynka wieprzowa wędzona (wiejska) 60 Mięso wieprzowe min. 60% Część 2. Sukcesywne dostawy mięsa różnego – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach: Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg 1. boczek świeży 30 2. flaki wołowe 150 3. golonka świeża 50 4. karkówka bez kości 200 5. kości 200 6. łopatka bez kości 300 7. mięso gulaszowe 400 8. nogi wieprzowe świeże 50 9. schab wieprzowy świeży bez kości 400 10. słonina 30 11. szynka bez kości 400 12. wołowina bez kości zrazowa 250 13. karkówka wołowa 50 14. szponder 100 15. antrykot 100 16. żeberka wieprzowe świeże paski 200 17. żeberka wołowe świeże paski 100 Część 3. Sukcesywne dostawy drobiu i wyrobów drobiarskich – towar I klasy jakości, świeży, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej, w następujących ilościach: Lp. Asortyment Orientacyjna ilość w kg Skład wymagany przez Zamawiającego 1. ćwiartka tylna z kurczaka 500 Mięso drobiowe 2. filet z piersi kurczaka 300 Mięso drobiowe 3. flaki drobiowe 250 Żołądki drobiowe gotowane min. 50% 4. kurczęta klasy A 1000 Mięso drobiowe 5. mielonka kutnowska 90 Mięso drobiowe min. 50% 6. parówki drobiowe 150 MOM maksimum 50% 7. parówkowa drobiowa 100 MOM maksimum 50% 8. pasztet drobiowy pieczony 120 Mięso minimum 53%, w tym mięso wieprzowe minimum 36%, mięso drobiowe minimum 17% 9. pasztetowa drobiowa 100 Surowce drobiowe min 36% (w tym skórki z kurczaka, mięso z kurczaka, wątroba z kurczaka) 10. pieczeń kutnowska 60 Mięso drobiowe min. 20% Mięso wieprzowe min. 15% 11. podudzie (pałka) z kurczaka świeża 1000 Mięso drobiowe 12. polędwica drobiowa 100 Mięso z kurczaka minimum 44% 13. porcje rosołowe 100 Mięso drobiowe 14. rolada drobiowa parzona 60 Mięso drobiowe 15. serca drobiowe świeże 150 Mięso drobiowe 16. skrzydło z kurczaka 250 Mięso drobiowe 17. smaczek konserwowy 150 Mięso min 50%, w tym mięso wieprzowe min 32%, mięso drobiowe min 12%, mięso wołowe min 6% 18. szynka drobiowa (typu „złocista”) 100 Mięso drobiowe min. 80% 19. szynka konserwowa drobiowa 100 Mięso drobiowe minimum 40% 20. wątróbka drobiowa 400 Wątróbka drobiowa 21. żołądki drobiowe świeże 200 Żołądki drobiowe UWAGA: podane ilości są wartościami orientacyjnymi, które mogą ulec zmianie w zależności od potrzeb Zamawiającego (np. wskutek zlecanych diet lekarskich, zmian ilości mieszkańców DPS itp.). Zamawiający dopuszcza prawo opcji dla dostaw wędlin i mięsa różnego +/- 20% od podanej ilości szacunkowej Podane przez Zamawiającego nazwy (znaki towarowe) mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu. W przypadku posiadania przez Wykonawcę wyrobów o tej samej jakości, jak ww., lecz innej nazwie, prosimy o ich ujęcie w swojej ofercie pod swoją nazwą - obok nazwy podanej przez Zamawiającego. Przedmiot zamówienia jest podzielny. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na wybraną część zamówienia lub na wszystkie części.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach