Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy różne produkty spożywcze dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini

Zakład Karny w Trzebini ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 326 115 900 , fax. 326 121 551
  • Data zamieszczenia: 2020-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Trzebini
    ul. Słowackiego 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 326 115 900, fax. 326 121 551
    REGON: 78291300000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny - jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy różne produkty spożywcze dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia stanowi wykonanie oraz sukcesywna dostawa różne produkty spożywcze. 2.Przedmiot zamówienia obejmuje: 1)barszcz biały w proszku w ilości 120 kg 2)barszcz czerwony w proszku w ilości 120 kg 3)bulion drobiowy w ilości 190 kg 4)bulion jarzynowy w ilości 190 kg 5)chrzan tarty w ilości 300 kg 6)cukier w ilości 1825 kg 7)cynamon w ilości 30 kg 8)czosnek granulowany w ilości 30 kg 9)herbata granulowana czarna (luz) w ilości 730 kg 10)kawa zbożowa w ilości 300 kg 11)ketchup w ilości 600 kg 12)kminek w ilości 30 kg 13)koper suszony w ilości 30 kg 14)kwasek cytrynowy w ilości 30 kg 15)liść laurowy w ilości 30 kg 16)majeranek w ilości 30 kg 17)majonez w ilości 600 kg 18)musztarda w ilości 600 kg 19)natka pietruszki suszona w ilości 30 kg 20)ocet w ilości 240 l 21)papryka mielona w ilości 30 kg 22)pieprz mielony w ilości 30 kg 23)przyprawa do zupy w płynie w ilości 730 l 24)przyprawa typu Vegeta w ilości 730 kg 25)sos biały w proszku w ilości 120 kg 26)sos boloński w proszku w ilości 120 kg 27)sos grzybowy w proszku w ilości 120 kg 28)sól jodowana warzona w ilości 730 kg 29)syrop owocowy w ilości 360 l 30)ziele angielskie całe w ilości 30 kg 31)zupa jarzynowa w proszku w ilości 120 kg 32)zupa kalafiorowa w proszku w ilości 120 kg 33)zupa ogonowa w proszku w ilości 120 kg 34)zupa pieczarkowa w proszku w ilości 120 kg 35)zupa porowa w proszku w ilości 120 kg 36)zupa selerowa w proszku w ilości 120 kg 37)żurek w płynie w ilości 120 l 38)żurek w proszku w ilości 120 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 5 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach