Przetargi.pl
sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem

Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Bronisława Czecha
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 182 012 274 , fax. 182 014 906
  • Data zamieszczenia: 2019-12-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
    ul. Bronisława Czecha 1
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 182 012 274, fax. 182 014 906
    REGON: 14273335600042
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja Gospodarki Budżetowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Centralnego Ośrodka Sportu – Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów spożywczych do COS-OPO w Zakopanem. Zadanie obejmuje wyłącznie jedno zadanie – produkty spożywcze, nie dopuszcza się tym samym składania ofert częściowych. Oferowane produkty muszą być wysokiej jakości, spełniać wymagania jakościowe dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich normach, posiadać odpowiednie atesty, certyfikaty, zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP. Zamawiane produkty będą przechowywane u zamawiającego, w pojemnikach wykonawcy do czasu kolejnej dostawy (pojemniki czyste, bez obcych zapachów, mające atesty, powinny być przeznaczone tylko do danego rodzaju asortymentu). Produkty mogą posiadać fabryczne opakowania, zabezpieczające przed uszkodzeniem produktów i ich zniszczeniem. Wymagania wspólne dla asortymentu objętego niniejszym postępowaniem: 1) całe i zdrowe, nie dopuszcza się produktów z objawami gnicia lub zepsucia, czy też uszkodzenia, w tym uszkodzenia opakowań, które czynią je niezdatnymi do spożycia; 2) czyste i wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych (w zależności od produktu dopuszczalne są odchylenia dotyczące śladów ziemi); 3) wolne od szkodników; 4) wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki; 5) bez nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego; 6) bez obcych zapachów i smaków; 7) dostatecznie rozwinięte i odpowiednio dojrzałe; 8) wolne od oparzeń słonecznych, odbić i wad spowodowanych np. gradem bądź obiciem; dopuszcza się następujące nieznaczne odstępstwa pod warunkiem, że wady te nie wpływają na ogólny wygląd produktu, jego jakość oraz jakość przechowywania, np. nieznaczne wady kształtu lub wady przebarwienia. Pozostałe szczegóły w SIWZ i w załącznikach
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach