Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do Aresztu Śledczego w Olsztynie

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 10-575 Olsztyn, ul. Piłsudskiego 3
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5248600 , fax. 089 5248638
  • Data zamieszczenia: 2014-05-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Piłsudskiego 3 3
    10-575 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5248600, fax. 089 5248638
    REGON: 00059045000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do Aresztu Śledczego w Olsztynie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp Wyszczególnienie Jednostka miary Orientacyjna ilość w ciągu roku w kg szt. Rodzaj opakowania 1. Chleb pszenno-żytni Szt. 220 000 szt. kosze plastikowe 2. Chleb pszenny Szt. 22 000 szt. kosze plastikowe 3. Chleb pszenny suchy kg 1500 kg w workach do 30 kg 4. Bułka tarta kg 2000 kg w workach do 30 kg 5. Babka piaskowa kg 200 kg w foremkach 6. Bułka z makiem Szt. 1200 szt. Luzem 7. Pączek Szt. 1200 szt. Luzem 8. Ciasto drożdżowe kg 200 kg Luzem 9. Makowiec kg 100 kg Luzem Chleb pszenno-żytni i pszenny musi być pokrojony i spakowany w woreczki foliowe pojedynczo. Waga chleba musi wynosić 400 g. Data przydatności do spożycia chleba: 72 godziny. Kształt chleba musi być podłużny. Do każdej sztuki chleba musi być dołączony opis (np. wewnątrz w woreczku), który zawiera informacje o: nazwie Wykonawcy, składzie, dacie produkcji, dacie przydatności do spożycia. 1. Towar musi być dostarczany w temperaturze oraz pojemnikach spełniających normy HACCP. 2. Dostawa towaru winna następować w okresie od dnia podpisania umowy do 31.05.2015 r. 3. Wymagania jakościowe stawiane przedmiotom zamówienia powinny odpowiadać Polskim Normom jakościowym na wymieniony produkt. 4. Dostawa towaru transportem dostawcy i na jego koszt, uzgodniona telefonicznie z st. instruktorem ds. żywienia. 5. Wystawienie faktury VAT lub rachunku zgodnie z ilością zakupu. 6. Forma płatności - przelew 30 dni.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158111007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach