Bursa Szkolna Nr 12 w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 93-278 Łódź, Podgórna 9/11
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 42 6432930 , fax. 42 6422084
- Data zamieszczenia: 2022-10-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bursa Szkolna Nr 12 w Łodzi
Podgórna 9/11
93-278 Łódź, woj. łódzkie
tel. 42 6432930, fax. 42 6422084
REGON: 000989465 - Adres strony internetowej zamawiającego: bs12lodz.bip.wikom.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich na potrzeby wychowanków, do Bursy Szkolnej Nr 12 w Łodzi przy ul. Podgórnej 9/11, w roku szkolnym 2022/2023. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich w ilości i rodzajach określonych w Formularzu oferty asortymentowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 2a do SWZ w okresie od listopada 2022r do czerwca 2023r. Pieczywo oraz wyroby piekarsko / ciastkarskie powinny być dostarczane w koszach plastikowych posiadających stosowne atesty. Opakowanie nie powinno wykazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Kosze nie mogą posiadać oznak zabrudzeń. Towar musi być ułożony w koszach w sposób zabezpieczający go przed uszkodzeniem lub obniżeniem jakości zarówno pod względem wartość odżywczych jak też właściwości organoleptycznych. Towar nie może wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Dostarczane pieczywo oraz wyroby piekarsko / ciastkarskie muszą być świeże, dobrze wyrośnięte, niepogniecione, nie pokruszone. Dostawa pieczywa oraz wyrobów piekarsko /ciastkarskich obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie do pomieszczeń magazynowych w godzinach 5:00 – 5:45 od poniedziałku do piątku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadanie uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej tj.:a) aktualna decyzja Państwowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu, do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia niezwierzęcego i zwierzęcego lub zaświadczenie wydane przez Państwową Inspekcję Sanitarną potwierdzające wpis do rejestru zatwierdzonych zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (wzór zawiera załącznik nr 6 do rozporządzenia Ministra zdrowia z dnia 29 maja 2007r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność, podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej);b) aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP:• certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą;lub• zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73, ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r.o bezpieczeństwie żywności i żywienia;lub• protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład którego wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-28
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa pieczywa
Dodano: 2022-11-16 - Dostawy pieczywa i wyrobów piekarskich ZP 22/2022
Dodano: 2022-08-30 - Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich_17/2022
Dodano: 2022-08-02 - Dostawy mięs i wędlin oraz pieczywa z podziałem na 2 pakiety dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. Pirogowa w Łodzi
Dodano: 2020-03-05 - Sukcesywna dostawa świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich do 32 żłobków zlokalizowanych na terenie Łodzi
Dodano: 2020-01-13 - Dostawa pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Radziechowicach w 2019-2020 r.
Dodano: 2019-07-01 - Sukcesywna dostawa świeżego pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich do 30 żłobków zlokalizowanych na terenie Łodzi
Dodano: 2019-01-11 - Dostawa pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
Dodano: 2018-10-08 - Dostawa pieczywa w roku 2018-2019 dla Domu Pomocy Społecznej w Radziechowicach
Dodano: 2018-07-27 - Dostawa pieczywa w roku 2018-2019 dla Domu Pomocy Społecznej w Radziechowicach
Dodano: 2018-07-10