Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnych i innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju

ZAKŁAD KARNY W JASTRZĘBIU -ZDROJU ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C.K. Norwida 23
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-03-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZAKŁAD KARNY W JASTRZĘBIU -ZDROJU
    ul. C.K. Norwida 23
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    REGON: 000319807
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnych i innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część I (Art. ogólnospożywcze) CPV 15890000-31. Liść laurowy - 25kg2. Ziele angielskie - 25kg3. Majeranek - 30kg4. Pieprz naturalny czarny mielony - 280kg5. Papryka słodka mielona - 150kg6. Przyprawa sucha warzywna (typu Vegeta lub równoważna) - 190kg7. Ocet - 600L8. Herbata ekspres (torebki 1,5g - opakowanie 100 szt.) - 7 800opk.9. Sól jadalna jodowana - 3 300kg10. Przyprawa do zup w płynie - 1 400L11. Marmolada (opakowanie wiaderka 1 - 5 kg) - 3100kg12. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach o wadze netto 900g-1000g - 2600kg13. Fasola Jaś średni (worki o wadze do 15 kg) - 2000kg14. Groch łuskany połówki (worki o wadze do 15 kg) - 2000kg15. Syrop wysokosłodzony (owocowy do sporządzania napojów, dopuszczalne smaki: malina, wiśnia, truskawka) w opakowaniach 0,2 - 1 litr - 500 L16. Zupa w proszku "Żurek" w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 450kg17. Zupa w proszku "Barszcz biały" w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 350kg18. Zupa w proszku ,,Pieczarkowa” w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 350kg19. Zupa w proszku ,,Brokułowa” w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 300kg20. Budyń bez cukru w opakowaniach 1 - 5 kg, termin przydatności min. 5 m-cy - 600kg21. Cynamon mielony - 75kg22. Czosnek granulowany - 65kg23. Oregano suszone - 25kg24. Kminek mielony - 25kg25. Pietruszka zielona sucha - 65kg26. Soczewica - 150kg27. Koper suchy - 55kg28. Musztarda w pojemnikach do 1 kg - 230kgSukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część II (Ryby) CPV 15220000-61. Kostka rybna z filetów ryb białych bez skóry kl. I mrożona,Kostki całe, luzem (nie dopuszcza się bloków lub połamanych kostek)w opakowaniach kartonowych do 25kg- wygląd: brak oznak rozmrożenia, kostki całe bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń;- zapach: właściwy dla ryb mrożonych, po rozmrożeniu zapach ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny;- tkanka mięsna: jasna o naturalnej barwie, charakterystycznej dla danego gatunku, bez plam i przebarwień; po rozmrożeniu sprężysta, nie rozpadająca się, o prawidłowym zapachu;- właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.Cechy dyskwalifikujące: filety z uszkodzoną glazurąKostka rybna mrożona musi posiadać co najmniej 30 dniowy termin przydatności do spożycia. Kostki rybne muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta - 2 000kg2. Kotlet rybny – produkt garmażeryjny gotowy do spożycia.Zawartość ryby nie mniej niż 40% masy mięsnej.Opakowania kartonowe do 5kg- wygląd: brak oznak uszkodzenia, kotlety bez ości i obcych zanieczyszczeń;- zapach: właściwy dla ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny;-właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych.Kotlety muszą posiadać co najmniej 5 dniowy termin przydatności do spożycia Kotlety muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta - 250kgCzęść III (Konserwy rybne) CPV 15240000-21. Konserwa Sałatka rybna typu „Neptun” lub równoważne z samootwieraczem – waga netto 130g - 300kg2. Konserwa Sałatka rybna typu „Neptun” lub równoważne z samootwieraczem – waga netto 300-330g - 1 800kg3. Konserwa Paprykarz szczeciński z samootwieraczem – waga netto 130g - 300kg4.Konserwa Paprykarz szczeciński z samootwieraczem – waga netto 300-330g - 1 800kgSukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część IV (Tłuszcze) CPV 15412200-11 Tłuszcz roślinny (typu margaryna) do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu min 20% w kostkach od 200g do 500g* - 14 900kg2. Tłuszcz roślinny do smarowania (typu masło roślinne lub równoważne) o zawartości tłuszczu od 60% do 80% w kostkach od 200g do 500g* - 2 800kg3 Olej roślinny w butelkach 0,9 – 1,0 litr** - 1 850 L*Termin do spożycia minimum 14 dni liczony od dnia dostawy**Termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawySukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część V (Mleko granulowane) CPV 15511700-01 Mleko odtłuszczone granulowane (minimalna zawartość białka - 34%, bez domieszki oleju roślinnego, dopuszcza się opakowania do 20 kg) kg 1 500Termin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawySukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część VI (Nabiał) CPV 15542100-0L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość1 Ser twaróg półtłusty w kostkach o wadze 0,2 - 1,0 kg kg 3 5002 Serek śniadaniowy typu fromage naturalny w opakowaniach o wadze 80-100 g kg 7503 Serek granulowany czysty w opakowaniach 100 - 150g kg 1004 Śmietana 12 % kg 1 6005 Ser topiony czysty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 27% w opakowaniach o wadze 100g kg 1 1006 Jogurt owocowy w opakowaniach o wadze 150g kg 6007 Jogurt naturalny w opakowaniach o wadze 150 g kg 7008 Serek kanapkowy 125g kg 4009 Serek homogenizowany naturalny w opakowaniach 150 g kg 90010 Serek homogenizowany owocowy w opakowaniach 150 g kg 48011 Ser żółty w blokach 1 - 5 kg (dopuszczalny wyrób tzw. seropodobny) kg 50Termin do spożycia minimum 14 dni liczony od dnia dostawySukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część VII (Konserwy mięsne) CPV 15131000-51 Pasztet drobiowy czysty (bez dodatków) w alupack o wadze 130g -900kg2 Szynka mielona drobiowa sterylizowana w puszce o wadze 300g -1 700kg3 Szynka mielona drobiowa sterylizowana w alupack o wadze 110g - 200kgTermin przydatności do spożycia minimum 2 miesiące liczony od dnia dostawySukcesywne dostawy nabiału, tłuszczów, konserw rybnych, konserw mięsnychi innych artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju.Szczegółowy wykaz asortymentu oraz jego ilości z podzieleniem na poszczególne części określone zostały w załączniku nr 1.Część VIII (Sojowe) CPV 15890000-3l.p. Nazwa produktu J.m. ilość1 Kotlety sojowe ala schabowe kg 5002 Kostka sojowa w opakowaniu do 15 kg kg 5003 Granulat sojowy w opakowaniu do 15 kg kg 500Termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy liczony od dnia dostawy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15890000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach