Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2020-06-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301
REGON: 00000000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb, przetworów rybnych i pierogów mrożonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1: 1. Śmietana UHT 12 % a' 0,5 – 1,0 litra – w ilości 2200 l 2. Jogurt naturalny a' 125 – 150 g – w ilości 600 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru a' 100 – 150 g – w ilości 500 kg 4. Serek homogenizowany owocowy a' 100 – 150 g – w ilości 360 kg 5. Serek topiony kostka śmietankowy, kremowy a' 100 g – w ilości 1000 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka a' 200 – 500 g – w ilości 3800 kg 7. Serek kanapkowy śmietankowy, kremowy typ „fromage” a' 80 - 100 g – w ilości 1400 kg 8. Serek topiony baton śmietankowy, kremowy (kiełbaska) a' 100 g – w ilości 1000 kg 9. Serek typu grani – wiejski a' 150 g – w ilości 500 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach a' 10 – 25 kg – w ilości 2000 kg Część 3: 1. Margaryna do smarowania pieczywa zawartość tłuszczu 40%, kostka a' 250 g – w ilości 22000 kg Część 4: 1. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg – waga 1800 kg 2. Burger rybny mrożony w kartonach 5-10 kg – waga 2200 kg Część 5: 1. Paprykarz szczeciński w puszce a' 300-330 g – waga 3400kg 2. Szprot w pomidorach w puszce a' 100-330 g – waga 3400 kg Część 6: 1. Pierogi z serem mrożone w opakowaniach 3-5 kg, – waga 400 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełniania warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 Pzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną