Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80758 Gdańsk, ul. Siennicka
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2018-05-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23
80758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy nabiału,mleka,margaryny, pierogów mrożonych, ryb i przetworów rybnych do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 : 1. Śmietana UHT 12 % a' 0,5 – 1,0 litra – w ilości 990 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy a' 125 – 150 g - w ilości 280 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru a' 100 – 150 g - w ilości 160 kg 4. Serek homogenizowany owocowy a' 100 – 150 g - w ilości 50 kg 5. Serek topiony kostka a' 100 g - w ilości 1450 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka a' 250 – 500 g w ilości 1500 kg 7. Serek kanapkowy typ „fromage” a' 80 - 100 g w ilości 570 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) a' 100 g - w ilości 1450 kg 9. Serek typu grani – wiejski a' 150 g- w ilości 190 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach a' 10 – 20 kg - w ilości 3600 kg Część 3 : 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka a' 250 g - w ilości 9800 kg Część 4 : 1. Pierogi z serem mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 180 kg 2. Pierogi z kapustą i grzybami mrożone w opakowaniach 3-5 kg - w ilości 40 kg Część 5 : 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 80 kg 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 600 kg 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 600 kg 4. Burger rybny mrożony w kartonach 5-10 kg - w ilości 600 kg Część 6 : 1. Paprykarz szczeciński w puszce a' 300-330 g - w ilości 1600 kg 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 60 kg 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju a' 150-180 g - w ilości 90 kg 4. Szprot w pomidorach w puszce a' 100-330 g – 1600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust 1 ustawy Pzp
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną