Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 22-100 Chełm, ul. Kolejowa 112
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 082 5653485 , fax. 082 5653557
- Data zamieszczenia: 2012-08-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Kolejowa 112 112
22-100 Chełm, woj. lubelskie
tel. 082 5653485, fax. 082 5653557
REGON: 00032004100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i ich przetworów. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Kiełbasa zwyczajna - w opakowaniach (5-10 kg) - ilość - 3 000 kg 2) Kiełbasa mortadela - w opakowaniach (5-10 kg) - ilość - 2 500 kg 3) Kiełbasa parówkowa - w opakowaniach (5-10 kg) - ilość - 2 500 kg 4) Kiełbasa szynkowa - ilość - 400 kg 5) Kiełbasa wołowo-szynkowa - ilość - 400 kg 6) Kiełbasa boczkowa - ilość - 2 000 kg 7) Szynka tyrolska - ilość - 2 000 kg 8) Przysmak śniadaniowy - ilość - 2 000 kg 9) Kiełbasa podlaska - ilość - 1 500 kg 10) Kiełbasa krakowska - ilość - 400 kg 11) Salceson włoski - ilość - 1 500 kg 12) Salceson czarny - ilość - 1 500 kg 13) Kaszanka - ilość - 1 000 kg 14) Pasztetowa wieprzowa - ilość - 1 500 kg 15) Kiełbasa toruńska - ilość -1 500 kg 16) Boczek wędzony bez żeberek - ilość - 800 kg 17) Łopatka wieprzowa bez kości - ilość - 3 600 kg 18) Łopatka wołowa bez kości - ilość - 1 000 kg 19) Szponder wołowy- ilość - 1 500 kg 20) Serca wieprzowe świeże - ilość - 2 200 kg 21) Smalec - ilość - 2 000 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie żąda wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- POSTĘPOWANIE O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO O WARTOŚCI PONIŻEJ 134 000 EURO, NA SUKCESYWNE DOSTAWY WĘDLINY DROBIOWEJ DO ZAKŁADU KARNEGO W CHEŁMIE
Dodano: 2016-01-13 - Dostawy wędlin drobiowych i pasztetów drobiowych
Dodano: 2015-11-17 - Postepowanie o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 134 000 euro, na sukcesywne dostawy wędliny drobiowej do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2015-01-08 - Dostawy wędlin drobiowych i pasztetów drobiowych
Dodano: 2014-10-22 - Dostawy wędlin drobiowych oraz pasztetów drobiowych
Dodano: 2013-10-31 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2013-04-08 - Dostawa mięs i produktów mięsnych drobiowych
Dodano: 2012-12-06 - Dostawy wędlin drobiowych i pasztetów drobiowych.
Dodano: 2012-12-03 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.
Dodano: 2012-04-02 - Dostawy wędlin drobiowych i pasztetów drobiowych
Dodano: 2012-03-12