Przetargi.pl
Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.

Zakład Karny we Włodawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-200 Włodawa, ul. Żołnierzy WiN 19
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-82 5726810, 5726824 , fax. 0-82 5726866
  • Data zamieszczenia: 2012-04-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny we Włodawie
    ul. Żołnierzy WiN 19 19
    22-200 Włodawa, woj. lubelskie
    tel. 0-82 5726810, 5726824, fax. 0-82 5726866
    REGON: 00032093400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i przetworów mięsnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I zamówienia: Kiełbasa mielonka drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa polędwica drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa szynkowa drobiowa w ilości 500 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa krakowska drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa schab drobiowy w ilości 400 kg, kod CPV.15131135 - Kiełbasa parówkowa drobiowa w ilości 300 kg, kod CPV 15131135-0 Kiełbasa serdelki drobiowe w ilości 300 kg, kod CPV .15131135-0 Kiełbasa z indyka drobiowa w ilości 400 kg, kod CPV 15131135-0 Baleron drobiowy w ilości 300 kg, kopd CPV 15131135 -0 Salceson z indyka w ilości 1000 kg, kod CPV ..15131135-0 Mięso drobiowe w kawałkach z piersi indyka ilości 800 kg, kod CPV 15311500-0 Udka drobiowe w ilości około 1100 kg, kod CPV 15131500-0 Część II zamówienia: Mielonka wieprzowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 290g do 330g w ilości 1200 kg, zawartość mięsa wieprzowego - minimum 25% kod CPV 15131000-5 Mielonka wołowa - konserwa o gramaturze w przedziale od 290g do 330g - w ilości 800 kg zawartość mięsa wołowego minimum 25% , kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze w przedziale od 290g do 330g w ilości 1100 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet z indyka - konserwa o gramaturze w przedziale od 290g do 330g w ilości 900 kg, kod CPV 15131000-5 Pasztet drobiowy - konserwa o gramaturze 50g w ilości 50 kg, kod CPV 15131000-5 Część III zamówienia: Kiełbasa krakowska parzona w ilości 400 kg, kod CPV 15131130-5 Kiłbasa biała w ilości 200 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa serdelki w ilości 1900 kg, kod CPV 15131120-2 Kiełbasa lenszmit w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa mortadela w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa parówkowa wieprzowa w ilości 2000 kg, kod CPV 151311120-2 Kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa śląska w ilości 1700 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa rożnowa w ilości 1800 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbasa podwawelska w ilości 1300 kg, kod CPV 15131130-5 Kiełbas toruńska w ilości 1100 kg kod CPV15131130-5 Pieczeń rzymska w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Pieczeń wiedeńska w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Pasztet pieczony w ilości 1100 kg,kod CPV 15131310-1 Pasztetowa w ilości 700 kg, kod CPV 15131310-1 Salceson włoski w ilości 1700 kg, kod CPV 15131120-2 Kaszanka w ilości 1000 kg, kod CPV 15131120-2 Wątroba wieprzowa w ilości 600 kg, kod CPV 15131120-2 Flaki wołowe w ilości 1100 kg, kod CPV 15131120-2 Żeberka paski wędzone w ilości 1200 kg, kod CPV 15131200-7 Część IV zamówienia: Mięso wieprzowe - półtusze bez głowy i nóg - klasy U w ilości 3500 kg, kod CPV 15113000-3 Mięso wołowe drobne /II chuda/ w ilości 2700 kg, kod CPV 15111000-9 Mięso wołowe bez kości( udziec) w 700 kg, kod CPV 15111000-9
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach