Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.

Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 065 5468500, 5468551,53,56 , fax. 065 5454266
  • Data zamieszczenia: 2011-03-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
    ul. 17 Stycznia 28 28
    63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
    tel. 065 5468500, 5468551,53,56, fax. 065 5454266
    REGON: 00032029400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka, -zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. Zadanie nr 1: Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin z indyka. 1.mięso klopsowe z indyka - Produkt mięsny, średnio rozdrobniony, niepodany obróbce termicznej, świeże, PN-A-82011- 1700 kg, 2.mięso gulaszowe z indyka klasa II - Mięso z indyka świeże lub mrożone, PN-A-86524 -1600 kg, 3.filet z indyka -Mięso z indyka, elementy świeże lub mrożone,PN-A-86524 -1200 kg, 4.skrzydło środkowe z indyka -Mięso z indyka elementy świeże lub mrożone, PN-A-86524 -2000 kg, 5. mortadela z indyka popularna -Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, PN-A-86526 -1200 kg, 6.mortadela śniadaniowa z indyka -Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, PN-A-86526 -1200kg, 7.mortadela z pieczarkami - Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, PN-A-86526 - 1600kg, 8.mortadela czosnkowa z indyka -Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, PN-A-86526 -2000kg, 9.parówka z indyka Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, PN-A-86526 - 1700 kg, 10.kiełbasa śniadaniowa z indyka -Kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, PN-A-86526 -1900kg, 11.kiełbasa litewska z indyka Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, PN-A-86526 -2200kg, 12.szynka tyrolska z indyka -Wyrób blokowy średnio rozdrobniony, parzony, PN-A-86526 -1100 kg, 13.szynka Gerwazego z indyka -Wyrób blokowy grubo rozdrobniony, parzony, PN-A-86526 -900kg, 14.szynka mielona blok z indyka -Wyrób blokowy średnio rozdrobniony, parzony, PN-A-86526 -2500kg, 15.polędwica firmowa z indyka -Kiełbasa drobiowa, parzona, PN-A-86526 - 1100kg, 16.pieczeń drobiowa z indyka -Pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, PN-A-86526 -1800kg, 17.pasztet firmowy z indyka Wędlina podrobowa, parzona, PN-A-86526 -1600kg, 18.kiełbasa krakowska parzona -Wędlina parzona, podsuszana, grubo rozdrobniona, PN-A-82007 -800kg, 19.szynka gotowana biała-Wyrób blokowy średnio rozdrobniony, parzona, PN-A-82007-850kg, 20.kiełbasa szynkowa drobiowa-Kiełbasa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, PN-A-82007-600kg, 21.serdelki drobiowe-Wędlina drobiowa homogenizowana, drobno rozdrobniona, parzona, PN-A-86526-3400kg, 22.salceson z indyka-Wędlina drobiowa podrobowa, parzona, PN-A-86526-1500kg, Zadanie nr 2: Sukcesywne dostawy mięsa i podrobów z kurczaka. 1.kurczak cały-Mięso z kurczaka-cały, mrożony, PN-A-86520-3200kg, 2.skrzydełka z kurczaka -Mięso kurczak - elementy mrożone, PN-A-86524-500kg, 3.udko z kurczaka- Mięso kurczak - elementy mrożone, PN-A-86524-1400kg, 4.filet z kurczaka- Mięso kurczak - elementy świeże lub mrożone, PN-A-86524-1200kg, 5.mięso gulaszowe z kurczaka-Mięso kurczak - świeże lub mrożone, PN-A-86524-800kg, 6.żołądki z kurczaka -Podroby - żołądki z kurczaka świeże lub mrożone, PN-A-86523-600kg, 7.serca z kurczaka Podroby - serca z kurczaka świeże lub mrożone, PN-A-86523-600kg, 8.wątróbki z kurczaka-Podroby - wątroba z kurczaka świeża lub mrożona, PN-A-86523-1900kg, Zadanie nr 3: Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych. 1.mięso wieprzowe - szynka surowa D 4-Mięso wieprzowe, elementy świeże, PN-86/A-82002-2700kg, 2.mięso wieprzowe klopsowe Produkt mięsny, średnio rozdrobniony, niepodany obróbce termicznej, stosunek mięsa do tłuszczu 80/20, PN-A-82011-1800kg, 3.mięso wieprzowe łopatka bez kości Mięso wieprzowe, elementy świeże, PN-86/A-82002-3400kg, 4.mięso wieprzowe gulaszowe-Produkt mięsny, średnio rozdrobniony, niepodany obróbce termicznej, stosunek mięsa do tłuszczu 50/50, PN-A-82011-4000kg, 5.mięso wieprzowe schab bez kości-Mięso wieprzowe, elementy świeże, PN-86/A-82002-900kg, 6.boczek wędzony bez kości płaty-Mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, PN-A-82007-1200kg, 7.wędzonka bigosowa bez kości-Mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, PN-A-82007- 1800kg, 8.słonina płaty-Świeża, PN-86/A-82002-1200kg, 9.mięso wołowe bez kości ekstra-Mięso wołowe elementy świeże, PN-88/A-82003-900kg, 10.mięso wołowe antrykot-Mięso wołowe elementy świeże, PN-88/A-82003-500kg, 11.mięso wołowe z kością - żebra-Mięso wołowe elementy świeże, PN-88/A-82003-900kg, 12.żołądki wieprzowe-Podroby świeże, PN-86/A-82004-2000kg, 13.ozory wieprzowe-Podroby świeże, PN-86/A-82004-1400kg, 14.serca wieprzowe-Podroby świeże, PN-86/A-82004-2300kg, 15.wątroba wieprzowa-Podroby świeże, PN-86/A-82004- 3000kg, 16.kiełbasa zwyczajna-Wędlina średnio rozdrobniona, PN-A-82007-3200kg, 17.kiełbasa parówkowa-Wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona , parzona, PN-A-82007-2800kg, 18.kiełbasa biała parzona-Wędlina parzona, średnio rozdrobniona, PN-A-82007-2700kg, 19.kiełbasa mortadela-Wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, parzona, PN-A-82007-2100kg, 20.Kiełbasa golonkowa parzona-Wędlina parzona, grubo rozdrobniona, PN-A-82007-700kg, 21.kiełbasa mielonka-Wędlina parzona, średnio rozdrobniona, PN-A-82007-2300kg, 22.Kiełbasa słoikowa-Wędlina parzona, średnio rozdrobniona, PN-A-82007-1500kg, 23.kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa-Wędlina drobno rozdrobniona, parzona, PN-A-82007-1500kg, 24.serdelki śląskie- Wędlina drobno rozdrobniona, parzona, PN-A-82007-1200kg, 25.pieczeń wielkopolska-Wyrób średnio rozdrobniony, zapiekany, PN-A-82007-2100kg, 26.wątrobianka-Wędlina podrobowa, parzona,PN-A-82007-2800kg, 27.metka cebulowa-Wędlina drobno rozdrobniona,PN-A-82007-2400kg, 28.salceson czarny Wędlina podrobowa, parzona,PN-A-82007-1500kg, 29.kaszanka-Wędlina podrobowa , parzona, PN-A-82007- 4300kg, Zadanie nr 4: Sukcesywne dostawy konserw mięsnych. 1.konserwa pasztet z indykiem -Zawartość mięsa z indyka min. 10%; Opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; z samootwieraczem-1300kg, 2.konserwa pasztet z gęsią Zawartość mięsa z gęsi min. 10%; Opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; z samootwieraczem-1500kg, 3.konserwa wołowa-Skład; mięso wołowe min. 69%; Opakowanie jednostkowe o pojemności około 300 g; z samootwieraczem-1000kg, 4.konserwa mięsna wieprzowa-typu tyrolska lub produkt równoważny; opakowanie jednostkowe o pojemności około 300g ; z samootwieraczem-1000kg, 5.konserwa mięsna wieprzowa-typu tyrolska lub produkt równoważny; opakowanie jednostkowe o pojemności od 100-140g ; AluPack; z samootwieraczem-300kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia przez Wykonawców wadium. Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 13.000,00 zł, słownie: trzynaście tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 5.000,00 zł, słownie: pięć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 1.500,00 zł, słownie: tysiąc pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 6.000,00 zł, słownie: sześć tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 500,00 zł, słownie: pięćset złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4, 5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym ) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu (pkt.1) musi być dostępne na koncie zamawiającego w przeddzień otwarcia ofert, czyli 31.03.2011 roku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach