Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych

Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 065 5468500, 5468551,53,56 , fax. 065 5454266
  • Data zamieszczenia: 2011-10-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
    ul. 17 Stycznia 28 28
    63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
    tel. 065 5468500, 5468551,53,56, fax. 065 5454266
    REGON: 00032029400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych 1.mięso wieprzowe - szynka surowa bez kości - 1300 kg 2.mięso wieprzowe klopsowe - 1000 kg 3.mięso wieprzowe łopatka bez kości - 1700 kg 4.mięso wieprzowe gulaszowe -2000 kg 5.mięso wieprzowe schab bez kości -400 kg 6.boczek wędzony bez kości - płaty - 600 kg 7.wędzonka bigosowa bez kości -900 kg 8.słonina płaty -600 kg 9.mięso wołowe bez kości ekstra -400 kg 10.mięso wołowe antrykot - 250 kg 11.mięso wołowe z kością - żebra -400 kg 12.żołądki wieprzowe -1000 kg 13.ozory wieprzowe -400 kg 14.serca wieprzowe -1400 kg 15.wątroba wieprzowa -2000 kg 16.kiełbasa zwyczajna -1600 kg 17.kiełbasa parówkowa -1500 kg 18.kiełbasa biała parzona -1400 kg 19.kiełbasa mortadela -1100 kg 20.Kiełbasa golonkowa parzona -400 kg 21.kiełbasa mielonka -1200 kg 22.Kiełbasa słoikowa -800 kg 23.kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa -800 kg 24.serdelki śląskie -800 kg 25.pieczeń wielkopolska -1100 kg 26.wątrobianka -1400 kg 27.metka cebulowa -1200 kg 28.salceson czarny - 1200 kg 29.kaszanka -2500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach