Zakład Karny w Rawiczu ogłasza przetarg
- Adres: 63-900 Rawicz, ul. 17 Stycznia 28
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 065 5468500, 5468551,53,56 , fax. 065 5454266
- Data zamieszczenia: 2011-10-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rawiczu
ul. 17 Stycznia 28 28
63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie
tel. 065 5468500, 5468551,53,56, fax. 065 5454266
REGON: 00032029400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych 1.mięso wieprzowe - szynka surowa bez kości - 1300 kg 2.mięso wieprzowe klopsowe - 1000 kg 3.mięso wieprzowe łopatka bez kości - 1700 kg 4.mięso wieprzowe gulaszowe -2000 kg 5.mięso wieprzowe schab bez kości -400 kg 6.boczek wędzony bez kości - płaty - 600 kg 7.wędzonka bigosowa bez kości -900 kg 8.słonina płaty -600 kg 9.mięso wołowe bez kości ekstra -400 kg 10.mięso wołowe antrykot - 250 kg 11.mięso wołowe z kością - żebra -400 kg 12.żołądki wieprzowe -1000 kg 13.ozory wieprzowe -400 kg 14.serca wieprzowe -1400 kg 15.wątroba wieprzowa -2000 kg 16.kiełbasa zwyczajna -1600 kg 17.kiełbasa parówkowa -1500 kg 18.kiełbasa biała parzona -1400 kg 19.kiełbasa mortadela -1100 kg 20.Kiełbasa golonkowa parzona -400 kg 21.kiełbasa mielonka -1200 kg 22.Kiełbasa słoikowa -800 kg 23.kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa -800 kg 24.serdelki śląskie -800 kg 25.pieczeń wielkopolska -1100 kg 26.wątrobianka -1400 kg 27.metka cebulowa -1200 kg 28.salceson czarny - 1200 kg 29.kaszanka -2500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24