Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Płocku

Zakład Karny w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09402 Płock, ul. Henryka Sienkiewicza
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 242 622 031 , fax. 242 620 227
  • Data zamieszczenia: 2018-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Płocku
    ul. Henryka Sienkiewicza 22
    09402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 242 622 031, fax. 242 620 227
    REGON: 32046600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna Słuzby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin dla Zakładu Karnego w Płocku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1 – Wędliny i wyroby garmażeryjne drobiowe Parówki drobiowe 2 200 kg Serdelki drobiowe 3 000 kg Kiełbasa śląska drobiowa 2 200 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa 500 kg Kiełbasa kanapkowa drobiowa 500 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa 500 kg Kiełbasa żywiecka drobiowa 500 kg Mortadela drobiowa 500 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona 500 kg Kiełbasa biała drobiowa parzona 2 200 kg Lunch Meat drobiowy 850 kg Blok drobiowy 2 200 kg Polędwica drobiowa 1 200 kg Szynka drobiowa 400 kg Pasztetowa 2 000 kg CZĘŚĆ 2 – Mięso drobiowe Ćwiartka z kurczaka 1 400 kg Filet z piersi kurczaka 300 kg Żołądki drobiowe 3 000 kg Skrzydełka z kurczaka 3 200 kg Mięso mielone drobiowe 6 500 kg CZĘŚĆ 3 – Produkty mięsno - wędliniarskie Kiełbasa parówkowa 2 200 kg Mortadela 2 200 kg Kiełbasa zwyczajna 4 000 kg Kiełbasa podwawelska 2 500 kg Kiełbasa krakowska 2 200 kg Kiełbasa golonkowa 2 200 kg Mielonka wieprzowa 2 200 kg Kiełbasa żywiecka 800 kg Pasztet wołowo – wieprzowy 2 200 kg Kaszanka 1 400 kg Salceson włoski 2 000 kg Pieczeń rzymska 2 200 kg Pieczeń myśliwska 2 200 kg Szynka tyrolska 2 200 kg Kiełbasa zielonogórska 2 200 kg CZĘŚĆ 4 – mięso Mięso gulaszowe wieprzowe II kl – niemrożone 2 000 kg Mięso mielone wieprzowo – wołowe niemrożone 6 000 kg Mięso gulaszowe wołowe kl. II niemrożone 1 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: określone w SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach