Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 4 IM. POWSTAŃCÓW STYCZNIOWYCH W MIŃSKU MAZOWIECKIM

Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Powstańców Styczniowych w Minsku Mazowieckim ogłasza przetarg

  • Adres: 05-300 Mińsk Mazowiecki, Siennicka
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 25 758 56 11, , fax. 25 758 56 11
  • Data zamieszczenia: 2018-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Powstańców Styczniowych w Minsku Mazowieckim
    Siennicka 17
    05-300 Mińsk Mazowiecki, woj. mazowieckie
    tel. 25 758 56 11, , fax. 25 758 56 11
    REGON: 14609900500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp4mm.szkolnastrona.pl/bip
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Szkoła Podstawowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 4 IM. POWSTAŃCÓW STYCZNIOWYCH W MIŃSKU MAZOWIECKIM
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 4 im. Powstańców Styczniowych w Mińsku Mazowieckim, ul. Siennicka 17, 05-300 Mińsk Mazowiecki w okresie od 2.01.2019 r. do 31.12.2019 r.określonych we wspólnym słowniku zamówień (CPV) kodem: Część 1 – Mięso wieprzowe, wołowe (CPV-15111000-9, 15113000-3), Cześć 2 - Mięso drobiowe (CPV - 15112000-6), Część 3 - Wędliny (CPV - 15131000-5), Część 4 - Ziemniaki (CPV- 03212100-1) Część 5 – Warzywa i owoce świeże, jaja (CPV - 03221000-6, 15300000-1) , Część 6 - Nabiał (CPV - 15500000-3), Część 7 – Różne produkty spożywcze (CPV - 03200000, 15300000, 15400000, 15500000, 156000000, 15800000), Część 8 - Ryby świeże i produkty spożywcze mrożone (CPV - 13311210-7, 03311700-9, 03311000-2, 15330000-0, 152210000-3) Część 9 – Wyroby garmażeryjne ( CPV - 15800000), Część 10 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie (CPV - 15810000-9). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa formularz asortymentowo-cenowy (załącznik nr 2, części 1-10) będący integralną częścią SIWZ. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie trwania umowy prawo zmiany zakresu ilościowego i asortymentowego przedmiotu zamówienia Ilości podane w formularzu asortymentowo-cenowym są wielkościami szacunkowymi, służącymi do skalkulowania ceny oferty i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu). Wykonawcy nie będą przysługiwały z tego tytułu żadne roszczenia wobec Zamawiającego. Faktyczne zapotrzebowanie uzależnione jest od ilości żywionych osób w stołówce szkolnej w okresie realizacji zamówienia. Ceny jednostkowe artykułów spożywczych podane w ofercie nie ulegną zmianie przez cały okres obowiązywania umowy. Cena podana w ofercie zawiera wszystkie koszty związane z realizacją zamówienia w tym koszty transportu. Dostawy będą dokonywane partiami zgodnie z potrzebami Zamawiającego i w zgodnych z zamówieniem jednostkach miary. Dostawa artykułów odbywać się będzie po uprzednim złożeniu zamówienia przez Zamawiającego. Zamówiony towar należy dostarczyć w godz. 6:00 - 7:00 dnia wskazanego przez Zamawiającego.Jako termin dostawy rozumie się datę złożenia podpisu na protokole odbioru towaru przez osobę upoważnioną do odbioru ze strony zamawiającego. Zamawiane i dostarczane artykuły muszą odpowiadać wszelkim normom określonym w obowiązujących przepisach dotyczących, jakości żywności, tj.: pierwszy gatunek jakości, wymagany atest, świeżość, maksymalny okres przydatności do spożycia, skład oraz źródło pochodzenia.Wykonawca na żądanie Zamawiającego zobowiązany jest dostarczyć dokumenty potwierdzające spełnienie powyższych wymagań.Dostawca zobowiązuje się do bezpłatnego dostarczenia artykułów na miejsce, własnym samochodem dostawczym, spełniającym wymagania sanitarno – epidemiologiczne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy – załącznik nr 1; Formularz cenowy – załącznik nr 2; Wzór Umowy – załącznik nr 3; Oświadczenie z art. 25a – załącznik nr 4; Oświadczenie w zakresie bezpieczeństwa żywności i żywienia – załącznik nr 6; Oświadczenie w zakresie wypełnienia obowiązku informacyjnego – załącznik nr 7

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach