Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Siedlce, ul. Piłsudskiego 47
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 025 6445231 w. 232, 222 , fax. 025 6322944
- Data zamieszczenia: 2010-11-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Piłsudskiego 47 47
08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
tel. 025 6445231 w. 232, 222, fax. 025 6322944
REGON: 00032047200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie I 1.Baleron gotowany 800 kg,CPV-15131110-9,PN-A-82007:1996/ A1:1998 2.Boczek wędzony b/ż 900 kg,CPV-15113900-3,PN-A-82007:1996/ A1:1998 3.Filet z indyka wędzony 500 kg,CPV-15131200-7,PN-A-86526/A1:1998 4.Kaszanka z kaszy gryczanej 2 300 kg,CPV-15131134-3,PN-A-82007:1996/A1:1998 5.Kiełbasa krakowska 800 kg,CPV-15131133-6,PN-A-820025:2001 6.Kiełbasa podwawelska 2 200 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 7.Kiełbasa szynkowa 800 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 8.Kiełbasa zwyczajna 5 200 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 9.Kiszka wątrobiana 1 800 kg,CPV-15114000-0, PN-A-82007:1996/ A1:1998 10.Metka łososiowa 1 000 kg,CPC15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 11.Mielonka turystyczna 3 500 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 12.Mortadela 3 000 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 13.Mortadela z papryką 2 600 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 14.Parówki drobiowe 1 000 kg,CPV-15131135-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 15.Parówki wieprzowe cienkie 3 200 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/A1:1998 16.Parówkowa 3 200 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 17.Pasztet drobiowy zapiekany 1 000 kg,CPV-15131135-0,PN-A-82007:1996/A1:1998 18.Pasztet wieprzowy zapiekany 3 200 kg,CPV-15131310,PN-A-82007:1996/ A1:1998 19.Pasztetowa wieprzowa 1 500 kg,CPV-15114000-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 20.Pieczeń drobiowa 1 100 kg,CPV-15131135-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 21.Pieczeń rzymska 2 600 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 22.Podgardle wędzone 1 500 kg,CPV-15131100-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 23.Salceson czarny 1 200 kg,CPV-15114000-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 24.Salceson włoski 1 800 kg,CPV-15114000-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 25.Serdelki 3 200 kg,CPV-15131133-6,PN-A-82007:1996/ A1:1998 26.Serdelki drobiowe 800 kg,CPV-15131135-0,PN-A-82007:1996/ A1:1998 27.Szynka prasowana 1 100 kg,CPV-15131410-2,PN-A-82007:1996/ A1:1998 28.Szynka wieprzowa gotowana 800 kg,CPV-15131410-2,PN-A-82007:1996/A1:1998 Zadanie II 1.Flaki wołowe krojone 400 kg,CPV-15131600-1,PN-A82011:1996 2.Łopatka wieprzowa bez kości, świeża 5 000 kg,CPV-15113000-3,PN-A-82000:1965 3.Mięso wołowe kl. II świeże 5 800 kg,CPV-15111000-9,PN-A-82000:1965 4.Szponder wołowy świeży 800 kg,CPV-15111000-9,PN-A-82000:1965 5.Udziec wołowy bez kości kl. I świeży 500 kg,CPV-15111000-9,PN-A-82000:1965 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy wymaga wniesienia wadium w wysokości: Zadanie I - 10 000,00 PLN (dziesięć tysięcy) Zadanie II - 3 000,00 PLN (trzy tysiace)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2016-01-21 - Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-115/2015
Dodano: 2015-12-07 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2015-11-30 - Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2014-12-30 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-123/2014
Dodano: 2014-09-10 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-02-13 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2014-01-10 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2013-12-20 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2013-12-02