Szpital Bielański im. Ks. J. Popiełuszki Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 01-809 Warszawa, ul. Cegłowska 80
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5690247 , fax. 022 8341820
- Data zamieszczenia: 2015-12-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Bielański im. Ks. J. Popiełuszki Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Cegłowska 80 80
01-809 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5690247, fax. 022 8341820
REGON: 01229869700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bielanski.med.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-115/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego. Zamówienie zostało podzielone na 4 części: Pakiet nr 1 - mięso wołowe i wieprzowe, Pakiet nr 2 - mięso drobiowe, Pakiet 3 - wędlina drobiowa, Pakiet 4 - wędlina wieprzowa i wołowa - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bielanski.bip-e.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2016-01-21 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2015-11-30 - Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin
Dodano: 2014-12-30 - Zakup i dostawa mięsa, wędlin, konserw i tłuszczy zwierzęcych dla stołówek wojskowych: 1. Stołówka nr 1 - Warszawa, ul. 11 Listopada 17/19; 2. Stołówka nr 2 - Warszawa, ul. Filtrowa 2/4
Dodano: 2014-11-19 - Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego oraz wędlin dla Szpitala Bielańskiego w Warszawie ZP-123/2014
Dodano: 2014-09-10 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-02-13 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2014-01-10 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2013-12-20 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2013-12-02 - Dostawa mrożonego mięsa wołowego i serc wołowych dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2013-12-02