Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych.

Powiat Konecki ogłasza przetarg

  • Adres: 26-200 Końskie, ul. Staszica 2
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 0-41 372 41 34 , fax. 0-41 372 83 20
  • Data zamieszczenia: 2009-05-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Konecki
    ul. Staszica 2 2
    26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie
    tel. 0-41 372 41 34, fax. 0-41 372 83 20
    REGON: 29100938900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat.konskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych do magazynu DPS Końskie. Karczek b/k kg 180 Boczek surowy kg 18 Łopatka b/k kg 420 Nogi wp. kg 100 Schab b/k kg 150 Serca wp. kg 80 Udziec woł. b/k kg 200 Wątroba wp. kg 60 Żeberka kg 120 Ozory wp. kg 50 Antrykot woł. kg 10 Flaki wołowe kg 40 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 1.000 Filet z kurczaka kg 150 Kurczaki kg 150 Podudzie z kurczaka kg 80 Porcje rosołowe ze skrzyd kg 500 Mięso gulaszowe z kurczaka kg 120 Serca drobiowe kg 70 Udziec z kurczaka z/k kg 50 Wątróbka z indyka kg 50 Żołądki drobiowe kg 100 Baleron kg 100 Blok szynkowy kg 120 Boczek kg 100 Kaszanka kg 150 Kiełbasa krakowska kg 100 Kiełbasa dębicka kg 200 Kiełbasa biała parzona kg 150 Kiełbasa parówkowa kg 180 Kiełbasa szynkowa wp. kg 130 Kiełbasa wiejska kg 300 Kiełbasa mielonka kg 150 Kiełbasa mortadela kg 130 Paluszki drobiowe kg 100 Paluszki firmowe kg 130 Pasztet drobiowy pieczony kg 100 Pasztet drobiowy 131g sztuk 1.100 Pasztetowa kg 70 Pieczeń rzymska kg 90 Polędwica drobiowa kg 100 Polędwica sopocka kg 30 Rolada schabowa kg 80 Salceson delikatesowy kg 80 Salceson drobiowy kg 100 Salceson golonkowy kg 50 Synka wieprzowa kg 130 Szynka drobiowa kg 100 Szynka konserwowa kg 150 Wędzonka krotoszyńska kg 100 Słonina b/s kg 120 Smalec kg 120 Ilości poszczególnych asortymentów w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulegać zmianie (zmniejszeniu bądź zwiększeniu) w ramach wartości umowy. Artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełnią następujące warunki: 1). Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2). Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemnie zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 3). Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4). Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, 5). Spełniają wszystkie warunki zawarte w SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonego oświadczenia załącznik nr 3 i złożonych dokumentów opisanych w punkcie VI wg formuły spełnia lub nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz że nie podlega wykluczeniu Wykonawca składa następujące dokumenty: 1). Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust.1 i art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 3. 2). Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, Oferta wspólna - dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: Oferta powinna zawierać dokument opisany w punkcie 2 dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę (osoby) uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkonskie.bip.ornak.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach