Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2013-01-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 - Mięso drobiowe : 1.Żołądki drobiowe świeże w ilości - 1400 kg 2.Serca drobiowe świeże w ilości - 1000 kg 3.Pierś z kurczaka świeża w ilości - 70 kg 4.Kurczak cały świeży w ilości - 2000 kg 5.Wątroba drobiowa świeża w ilości - 1000 kg Część 2 : Mięso wołowe i wieprzowe : 1.Mięso wołowe - gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 500 kg 2.Wątroba wieprzowa świeża płaty w ilości - 1400 kg 3.Serca wieprzowe świeże w ilości - 1100 kg 4.Karkówka wieprzowa świeża w ilości - 200 kg 5.Łopatka wieprzowa świeża w ilości - 300 kg 6.Mięso wieprzowe gulaszowe świeże bez błon i tłuszczu w ilości - 800 kg 7.Schab wieprzowy świeży bez kości w ilości - 70 kg 8.Mięso mielone wołowo-wieprzowe świeże skład 50 % wołowiny i 50 % wieprzowiny w ilości - 3000 kg Część 3 - Wędliny wieprzowe : 1.Parówka cienka wieprzowa w ilości - 1500 kg 2.Kiełbasa parówkowa w ilości - 1500 kg 3.Mortadela wieprzowa w ilości - 2100 kg 4.Pasztetowa wieprzowa w ilości - 600 kg 5.Kaszanka jęczmienna w ilości - 2600 kg 6.Salceson czarny podrobowy w ilości - 1600 kg 7.Mielonka wieprzowa w ilości - 1600 kg 8.Przysmak śniadaniowy w ilości - 1400 kg 9.Kiełbasa kanapkowa w ilości - 1700 kg 10.Kiełbasa śląska w ilości - 700 kg 11.Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości - 20 kg 12.Kiełbasa krakowska parzona w ilości - 40 kg 13.Kiełbasa toruńska w ilości - 700 kg 14.Kiełbasa golonkowa w ilości - 1500 kg 15.Kiełbasa biała parzona w ilości - 120 kg 16.Kiełbasa zwyczajna w ilości - 3300 kg 17.Kiełbasa podwawelska w ilości - 3100 kg 18.Metka cebulowa w ilości - 800 kg 19.Kiełbasa żywiecka w ilości - 10 kg Część 4 - Wędliny drobiowe : 1.Kiełbasa tyrolska drobiowa w ilości - 1000 kg 2.Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości - 1500 kg 3.Serdelka drobiowa w ilości - 1500 kg 4.Salceson drobiowy w ilości - 1500 kg 5.Pieczeń drobiowa w ilości - 1900 kg 6.Pasztetowa drobiowa w ilości - 1600 kg 7.Kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości - 1100 kg 8.Parówka cienka drobiowa w ilości - 1700 kg 9.Polędwica prasowana drobiowa w ilości - 90 kg 10.Pasztet drobiowy zapiekany w ilości - 1300 kg 11.Mortadela drobiowa w ilości - 1000 kg 12.Szynka drobiowa w ilości - 100 kg 13.Szynka mielona drobiowa w ilości - 600 kg 14.Mielonka drobiowa w ilości - 600 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce
Dodano: 2016-01-29 - dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych
Dodano: 2015-02-06 - dostawy mięsa drobiowego, mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, wędlin drobiowych i wieprzowych
Dodano: 2014-01-30 - Dostawy mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2012-01-17 - Dostawy mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.
Dodano: 2011-04-28 - Zakup i dostawa mięsa i wędlin drobiowych w ilościach i z częstotliwością określoną w SIWZ.
Dodano: 2011-02-28 - Dostawy mięsa drobiowego do Zakładu Karnego w Gdańsku-Przeróbce
Dodano: 2010-04-26