Przetargi.pl
Dostawy mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2012-01-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 : Mięso drobiowego : Żołądki drobiowe świeże w ilości - 700 kg Serca drobiowe świeże w ilości - 700 kg Pierś z kurczaka świeża w ilości - 60 kg Kurczak cały świeży w ilości - 1000 kg Wątroba drobiowa świeża w ilości 600 kg Część 2 : Mięso wołowe i wieprzowego : Mięso wołowe - gulaszowe bez błon i tłuszczu w ilości - 6200 kg Wątroba wieprzowa płaty w ilości - 1400 kg Serca wieprzowe w ilości - 1200 kg Karkówka wieprzowa bez kości w ilości - 200 kg Łopatka wieprzowa w ilości - 10 kg Mięso wieprzowe gulaszowe bez błon i tłuszczu w ilości - 2000 kg Schab wieprzowy bez kości w ilości - 100 kg Mięso mielone wołowo - wieprzowe skład 50 % wołowiny i 50 % wieprzowiny w ilości - 300 kg Część 3 : Wędliny wieprzowe : Parówki cienkie wieprzowe w ilości - 2000 kg Kiełbasa parówkowa w ilości - 1800 kg Mortadela wieprzowa w ilości - 2600 kg Pasztetowa wieprzowa w ilości - 180 kg Kaszanka jęczmienna w ilości - 2800 kg Salceson czarny podrobowy w ilości - 1700 kg Mielonka wieprzowa w ilości - 1800 kg Przysmak śniadaniowy w ilości - 2000 kg Kiełbasa kanapkowa w ilości - 1100 kg Kiełbasa śląska w ilości - 700 kg Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości - 150 kg Kiełbasa krakowska parzona w ilości - 80 kg Kiełbasa toruńska w ilości - 600 kg Kiełbasa golonkowa w ilości - 1800 kg Kiełbasa biała parzona w ilości - 300 kg Kiełbasa zwyczajna w ilości - 3200 kg Kiełbasa podwawelska w ilości - 3300 kg Metka cebulowa w ilości - 300 kg Kiełbasa żywiecka w ilości - 300 kg Polędwica sopocka w ilości - 80 kg Część 4 - Wędliny drobiowe : Kiełbasa tyrolska drobiowa w ilości - 1400 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa w ilości - 200 kg Serdelka drobiowa w ilości - 1600 kg Salceson drobiowy w ilości - 1500 kg Pieczeń drobiowa w ilości - 2100 kg Pasztetowa drobiowa w ilości - 1700 kg Kiełbasa grillowa drobiowa w ilości - 1700 kg Parówka cienka drobiowa w ilości - 1900 kg Polędwica prasowana drobiowa w ilości - 120 kg Pasztet drobiowy zapiekany w ilości - 2200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach