Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 08-110 Siedlce, ul. Piłsudskiego 47
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 25 6445231 , fax. 25 6322944
  • Data zamieszczenia: 2011-11-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Piłsudskiego 47 47
    08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
    tel. 25 6445231, fax. 25 6322944
    REGON: 00032047200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy mięs i wędlin do Zakładu Karnego w Siedlcach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I Sukcesywne dostawy wędlin: 1.Baleron gotowany 800 kg 2.Boczek wędzony b/ż 900 kg 3.Filet z indyka wędzony 500 kg 4.Kaszanka z kaszy gryczanej 2 300 kg 5.Kiełbasa biała parzona 1 000 kg 6.Kiełbasa krakowska 80 0kg 7.Kiełbasa podwawelska 2 200 kg 8.Kiełbasa szynkowa 800 kg 9.Kiełbasa zwyczajna 5 200 kg 10.Kiszka wątrobiana 1 800 kg 11.Metka łososiowa 1 000 kg 12.Mielonka turystyczna 3 500 kg 13.Mortadela 3 000 kg 14.Mortadela z papryką 2 600 kg 15.Parówki drobiowe 1 000 kg 16.Parówki wieprzowe cienkie 3 200 kg 17.Parówkowa 3 200 kg 18.Pasztet drobiowy zapiekany 1 000 kg 19.Pasztet wieprzowy zapiekany 3 200 kg 20.Pasztetowa wieprzowa 1 500 kg 21.Pieczeń drobiowa 1 100 kg 22.Pieczeń rzymska 2 600 kg 23.Podgardle wędzone 1 500 kg 24.Salceson czarny 1 200 kg 25.Salceson włoski 1 800 kg 26.Serdelki 3 200 kg 27.Serdelki drobiowe 800 kg 28.Szynka prasowana 1 100 kg 29.Szynka wieprzowa gotowana 800 kg Zadanie II Sukcesywne dostawy mięs 1.Flaki wołowe krojone 400 kg 2.Łopatka wieprzowa bez kości, świeża 4 000 kg 3.Mięso wołowe kl. II świeże 4 500 kg 4.Szponder wołowy świeży 600 kg 5.Udziec wołowy bez kości kl. I świeży 400 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy żąda wniesienia wadium w wysokości: zadanie I 10 000,00 PLN zadanie II 2 800,00 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach