Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy makaronu, cukru, bulionów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2013-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy makaronu, cukru, bulionów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 - Makarony : 1. Makaron różny 2 - jajeczny(forma :kolanka, świderki, rurka) w ilości - 6200 kg 2. Makaron zacierka 2 - jajeczny (średnia forma) w ilości - 820 kg Część 2 - Cukier : 1. Cukier kryształ w workach a 20-50 kg w ilości - 6000 kg 2. Cukier kostka a 6 g w ilości - 10 kg Część 3 - Buliony : 1. Bulion warzywny w proszku w ilości - 160 kg 2. Rosół z kury w paście w ilości - 220 kg 3. Rosół wołowy w paście w ilości - 240 kg 4. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości - 140 kg 5. Żurek w proszku w ilości - 130 kg 6. Barszcz czerwony w proszku w ilości - 100 kg 7. Bulion grzybowy w proszku w ilości - 150 kg 8. Sos biały w proszku w ilości - 55 kg 9. Sos boloński w proszku w ilości - 120 kg 10. Sos pieczarkowy w proszku w ilości - 120 kg 11. Sos pieczeniowy w proszku w ilości - 130 kg 12. Ketchup opakowanie a 0,5 - 1 kg w ilości - 480 kg 13. Majonez opakowanie a 0,85 - 1 kg w ilości - 150 kg 14. Musztarda opakowanie a 0,5 - 1 kg w ilości - 290 kg Część 4 : Przyprawy 1. Herbata indyjska granulowana w ilości - 250 kg 2. Czosnek suszony w ilości - 10 kg 3. Przyprawa jarzynka w proszku w ilości - 450 kg 4. Kawa zbożowa w workach a 10 - 20 kg w ilości - 430 kg 5. Cynamon mielony w ilości - 4 kg 6. Majeranek suszony w ilości - 13 kg 7. Kwasek cytrynowy w ilości - 27 kg 8. Liść laurowy w ilości - 25 kg 9. Ocet opakowanie a 0,5 - 1 litr w ilości - 100 litrów 10. Papryka słodka w proszku w ilości - 11 kg 11. Pieprz ziołowy mielony w ilości - 17 kg 12. Pieprz naturalny mielony w ilości - 46 kg 13. Przyprawa do bigosu w proszku w ilości - 3 kg 14. Przyprawa do fasoli w proszku w ilości - 3 kg 15. Przyprawa do pieczeni w proszku w ilości - 3 kg 16. Przyprawa do mięsa w proszku w ilości - 6 kg 17. Przyprawa maggi w płynie opakowanie a 0,5 - 1 litr w ilości - 400 litrów 18. Przyprawa do ryb w proszku w ilości - 3 kg 19. Przyprawa do gulaszu w proszku w ilości - 9 kg 20. Ziele angielskie w ilości - 22 kg 21. Sól jadalna w ilości - 2200 kg 22. Budyń owocowy bez cukru w ilości - 32 kg 23. Kisiel owocowy bez cukru w ilości - 210 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158300005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach