Przetargi.pl
dostawy cukru, makaronu, bulionów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2014-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy cukru, makaronu, bulionów i przypraw do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1.: Cukier 1.Cukier kryształ w workach a 20-50 kg w ilości - 6050 kg 2.Cukier kostka a 6 g w ilości - 19 kg Część 2 : Makarony 1.Makaron różny 2 - jajeczny(forma :kolanka, świderki, rurka) w ilości - 6900 kg 2.Makaron zacierka 2 - jajeczny (średnia forma) w ilości - 840 kg Część 3 : Buliony 1.Bulion warzywny w proszku w ilości - 270 kg 2.Rosół z kury w paście w ilości - 300 kg 3.Rosół wołowy w paście w ilości - 240 kg 4.Zupa pieczarkowa w proszku w ilości - 170 kg 5.Żurek w proszku w ilości - 140 kg 6.Barszcz czerwony w proszku w ilości - 120 kg 7.Bulion grzybowy w proszku w ilości - 200 kg 8.Sos biały w proszku w ilości - 120 kg 9.Sos boloński w proszku w ilości - 130 kg 10.Sos pieczarkowy w proszku w ilości - 150 kg 11.Sos pieczeniowy w proszku w ilości - 140 kg 12.Ketchup opakowanie a 0,5 - 1 kg w ilości - 400 kg 13.Majonez opakowanie a 0,85 - 1 kg w ilości - 150 kg 14.Musztarda opakowanie a 0,5 - 1 kg w ilości - 200 kg Część 4 : Przyprawy 1.Herbata indyjska granulowana w ilości - 310 kg 2.Czosnek suszony w ilości - 11 kg 3.Przyprawa jarzynka w proszku w ilości - 500 kg 4.Kawa zbożowa w workach a 10 - 20 kg w ilości - 510 kg 5.Cynamon mielony w ilości - 4 kg 6.Majeranek suszony w ilości - 13 kg 7.Kwasek cytrynowy w ilości - 30 kg 8.Liść laurowy w ilości - 30 kg 9.Ocet opakowanie a 0,5 - 1 litr w ilości - 92 l 10.Papryka słodka w proszku w ilości - 19 kg 11.Pieprz ziołowy mielony w ilości - 16 kg 12.Pieprz naturalny mielony w ilości - 41 kg 13.Przyprawa do bigosu w proszku w ilości - 3 kg 14.Przyprawa do fasoli w proszku w ilości - 4 kg 15.Przyprawa do pieczeni w proszku w ilości - 5 kg 16.Przyprawa do mięsa w proszku w ilości - 8 kg 17.Przyprawa maggi w płynie opakowanie a 0,5 - 1 litr w ilości - 440 l 18.Przyprawa do ryb w proszku w ilości - 2 kg 19.Przyprawa do gulaszu w proszku w ilości - 8 kg 20.Ziele angielskie w ilości - 29 kg 21.Sól jadalna w ilości - 2400 kg 22.Budyń owocowy bez cukru w ilości - 45 kg 23.Kisiel owocowy bez cukru w ilości - 350 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158300005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach