Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw i owoców przetworzonych oraz nieprzetworzonych

Zakład Karny w Kamińsku ogłasza przetarg

  • Adres: 11-227 Kamińsk, ul. XXX - lecia 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7617400 , fax. 089 7617444
  • Data zamieszczenia: 2015-09-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kamińsku
    ul. XXX - lecia 1 1
    11-227 Kamińsk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7617400, fax. 089 7617444
    REGON: 00032012400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna. Zakład Karny w Kamińsku

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw i owoców przetworzonych oraz nieprzetworzonych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego warzyw i owoców przetworzonych oraz nieprzetworzonych. CZĘŚĆ 1 1. Fasola suszona - typu Jaś w ilości 2 500 kg; 2. Groch łuskany połówki w ilości 2 500 kg; CZĘŚĆ 2 1. Cebula biała w ilości 17 000 kg 2. Buraki ćwikłowe w ilości 15 000 kg 3. Marchew bez naci w ilości 18 000 kg 4. Kapusta biała w ilości 10 000 kg 5. Kapusta czerwona w ilości 4 000 kg 6. Seler korzeń bez naci w ilości 5 500 kg 7. Pietruszka korzeń bez naci w ilości 5 000 kg 8. Por- w ilości 5 000 kg CZĘŚĆ 3 Jabłka z odmian półsłodkich w ilości 30 000 kg CZĘŚĆ 4 Kapusta kiszona w ilości 11 000 kg CZĘŚĆ 5 Ogórek kwaszony w ilości 8 000 kg CZĘŚĆ 6 Ziemniaki jadalne z odmian późnych w ilości 140 000 kg CZĘŚĆ 7 Puree ziemniaczane w ilości 6 000 kg CZĘŚĆ 8 1. Dżem nisko słodzony w ilości 5 500 kg 2. Kompot wieloowocowy w ilości 800 l CZĘŚĆ 9 1. Koncentrat pomidorowy 30 % w ilości 1980 kg 2. Leczo pieczarkowe w ilości 3 000 kg CZĘŚĆ 10 1. Kukurydza konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 600 kg 2. Papryka konserwowa po odsączeniu zalewy w ilości 400 kg 3. Groszek konserwowy po odsączeniu zalewy w ilości 400 kg 4. Szczaw konserwowy siekany - w ilości 1 170 kg 5. Surówka warzywna po odsączeniu zalewy w ilości 2 000 kg CZĘŚĆ 11 1. Włoszczyzna suszona w ilości 600 kg - w skład mieszanki wchodzą jednakowe ilości marchwi, pora, selera i pietruszki; 2. Susz marchwi w ilości 400 kg - w skład której wchodzi marchew cięta suszona; 3. Susz buraczków w ilości 30 kg - w skład których wchodzą buraczki cięte suszone; 4. Susz kopru w ilości 50 kg - w skład którego wchodzi koperek cięty suszony
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153300000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach