Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy do Magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych, przez okres 12 miesięcy.

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 11-200 Bartoszyce, ul. Warszawska 5
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 7622294 w. 131 , fax. 089 7626254
  • Data zamieszczenia: 2010-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Warszawska 5 5
    11-200 Bartoszyce, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 7622294 w. 131, fax. 089 7626254
    REGON: 51045306600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy do Magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów spożywczych, przez okres 12 miesięcy.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Opis części 1 zamówienia: ryż (op. do 1 kg) w ilości 250kg kasza manna (op. do 1kg) w ilości 250 kg kasza jęczmienna (op. do 1kg) w ilości 700 kg kasza pęczak (op. do 1 kg) w ilości 700 kg mąka pszenna (op. 1 kg) w ilości 1500 kg mąka ziemniaczana (op. 1 kg) w ilości 150 kg płatki jęczmienne (op. do 1 kg) w ilości 150 kg płatki owsiane (op. do 1 kg) w ilości 150 kg makaron (op. do 1 kg) w ilości 1700 kg bułka tarta (op. do 1 kg)w ilości 350kg puree ziemniaczane ( op. 1 -3kg) w ilości 800 kg 2. Opis 2 części zamówienia: groch połówki (op. do 5 kg) w ilości 400 kg fasola (op. do 5 kg) w ilości 400 kg 3. Opis części 3 zamówienia: a)sałatka z makreli 300 - 330g w ilości 348kg b)paprykarz szczeciński 300 - 330kg w ilości 600kg c)Śledź w pomidorach 300 - 330g w ilości 191kg d)kotlet rybny mrożony(waga 1 sztuki od 80 - 120g) w ilości 600kg 4. Opis 4 części zamówienia a)kostka rybna mrożona (waga 1 sztuki od 100 - 120g) w ilości 500kg b)płaty śledziowe bez skóry wiadro 4 kg w ilości 100kg 5. Opis części 5 zamówienia: Mleko w proszku (op.1 - 2kg) w ilości 350kg Ser topiony 100g. W ilości 400kg śmietana 12% (op. Od 0,4 do 1l) w ilości 350l twaróg chudy 250g w ilości 850kg serek homogenizowany (op. do 150g) w ilości 700kg Twarożek typu wiejski (op. do 150g) w ilości 300kg twarożek biały op. do (150g) w ilości 250kg jogurt naturalny (op. do 150g) w ilości 150kg ser żółty op. Do 1 kg. W ilości 200kg 6. Opis części 6 zamówienia: margaryna do smarowania pieczywa 200 lub 250g w ilości 4000kg olej uniwersalny (op. 1l) w ilości 400l 7. Opis części 7 zamówienia: przyprawa w płynie (op. 0,5 - 1l) w ilości 360l przyprawa uniwersalna sypka (op. 0,5 kg) w ilości 250kg pieprz czarny mielony(op. 200g - 500g) w ilości 20 kg majeranek (op. 200g - 500g)w ilości 10kg liść laurowy (op. 200g - 500g)w ilości 10kg ziele angielskie(op. 200g - 500g) w ilości 10kg pietruszka nać suszona (op. 200g - 500g)w ilości 10kg włoszczyzna suszona (op. 1kg)w ilości 150kg susz marchwi (op. 1kg) w ilości 300kg susz buraczków (op.1kg) w ilości 300kg koper suszony(op. 200g - 500g) w ilości 15kg sół (op. 1 kg). W ilości 675kg czosnek suszony mielony(op. 200g - 500g) w ilości 50kg musztarda (op. 1 kg) w ilości 550kg ketchup (op. 1 kg) w ilości 620kg kawa zbożowa (op.1kg) w ilości 500kg herbata(op. 1kg) w ilości 100kg majonez (op. 400 - 900g) w ilości 90kg ocet (op. 0,5 - 1l) w ilości 80l 8. Opis części 8 zamówienia: cukier (op.1kg) w ilości 1440kg dżem owocowy (op.do 7 kg) w ilości 650kg marmolada wieloowocowa (op.do 7 kg) w ilości 650kg 9. Opis części 9 zamówienia: groszek konserwowy (op.400g) w ilości 200kg fasolka konserwowa (op.400g) w ilości 140kg koncentrat pomidorowy (op.900ml) w ilości 520kg szczaw konserwowy (op. 900g) w ilości 190kg chrzan tarty (op.800 - 900g) w ilości 100kg sos biały (op. do 1 kg) w ilości 86kg sos pieczeniowy (op. do 1 kg) w ilości 120kg zupa pieczarkowa (op. do 2kg) w ilości 120kg zupa żurek (op. do 2 kg) w ilości 119kg zupa kalafiorowa (op. do 2 kg) w ilości 80kg zupa szparagowa (op. do 2 kg) w ilości 80kg zupa barszcz biały (op. do 2 kg) w ilości 100kg rosół jarzynowy (op. do 1 kg) w ilości 350kg 10. Opis części 10 zamówienia: pyzy ziemniaczane (op. 1kg) mrożone w ilości 112kg kopytka mrożone (op. 1kg) w ilości 71kg pierogi z kapustą i grzybami mrożone (op. 1kg) w ilości 190kg pierogi z serem mrożone (op. 1kg) w ilości 150kg pierogi z mięsem mrożone (op. 1kg) w ilości 150kg pyzy z mięsem mrożone (op. 1kg) w ilości 100kg kalafior mrożony op. (op. 1 - 2 kg) w ilości 200kg 11. Opis części 11 zamówienia: sałatka szwedzka op.do 2 kg w ilości 450kg leczo pieczarkowe op. 2 - 3 kg w ilości 500kg 12. Opis części 12 zamówienia: kostka sojowa (op. 1 - 3kg) w ilości 300kg granulat sojowy (op. 1 - 3kg) w ilości 300kg kotlet sojowy (op. 1kg) w ilości 200kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach