Przetargi.pl
SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH W KIJANACH

Powiat Łęczyński ogłasza przetarg

  • Adres: 21-077 Spiczyn, Kijany 19
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 8175 77064 , fax. 817526464
  • Data zamieszczenia: 2024-03-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Łęczyński
    Kijany 19
    21-077 Spiczyn, woj. lubelskie
    tel. 8175 77064, fax. 817526464
    REGON: 000095012
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsrkijany.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH W KIJANACH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1 artykuły mleczarskieProdukty świeże, długie terminy ważności produktów, dostawy przynajmniej 3 razy w tygodniu do godz. 10.00.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone wzałączniku do formularza ofertowego nr 1.1 – zadanie nr 1 – artykuły mleczarskieZadanie nr 2 mrożonkiProdukty zgodne z temperaturą zamrożenia, wysokiej jakości warzywa i owoce, opakowania hermetyczne z etykietąproduktu i terminem ważności; filety rybne mrożone (szaterpack), bez lodu, wysokiej jakości z etykietą i terminem ważności,dostarczane zamrożone w temp. zgodnej z wymogami sanitarno- epidemiologicznymi, nie pochodzenia chińskiego, dostawyprzynajmniej dwa razy w tygodniu, do godz. 10:00.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone wzałączniku do formularza ofertowego nr 1.2– zadanie nr 2 – mrożonki.Zadanie nr 3 mięso, wędliny, dróbProdukty świeże z uboju, wysokiej jakości, nie mrożone, z etykietą i terminem ważności; wędliny – świeże, wysokiej jakości,nie mrożone, z etykietą i terminem ważności; dostarczane w temperaturze zgodnej z wymogami sanitarnoepidemiologicznymisamochodem spełniającym warunki transportu mięsa i jego przetworów; dostawy przynajmniej 3 razy wtygodniu do godz. 10.00.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone wzałączniku do formularza ofertowego nr 1.3 – zadanie nr 3 – mięso, wędliny, drób.Zadanie nr 4 owoce i warzywaProdukty świeże, nieuszkodzone, w sezonie krajowe, ziemniaki pakowane w workach do 25 kg, dostawy codziennieponiedziałek – piątek, do godz. 10:00.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz szacunkowa ilość w/w artykułów spożywczych zostały określone wzałączniku do formularza ofertowego nr 1.4 – zadanie nr 4 – owoce i wqarzywa.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-13

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach