Przetargi.pl
sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych

Zakład Karny w Kwidzynie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-500 Kwidzyn, ul. Lotnicza
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 5 527 922 945
  • Data zamieszczenia: 2021-01-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kwidzynie
    ul. Lotnicza 1
    82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie
    tel. 5 527 922 945
    REGON: 64902500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: państwowa jednostka organizacyjnanieposiadająca osobowości prawnej - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I – cukier 1. Cukier biały w opakowaniach do 25 kg – w ilości do 6 000 kg Kod CPV 15831200 - 4 cukier biały Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część II – dżem i marmolada 1. Marmolada, opakowanie 3 kg- 20 kg, w ilości do 2 500 kg 2. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach od 3 do 20 kg - w ilości do 2 500 kg Kod CPV: 15332230 - 5 marmolada, 15332290 – 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część III – woda mineralna 1. Woda mineralna, niegazowana, butelki plastikowe 1,5 l – w ilości do 2 000 l Kod CPV 15981000 – 8 wody mineralne Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część IV – olej roślinny 1. Olej roślinny, opakowanie do 3l, w ilości do 2 000 l Kod CPV 15411100-3 olej roślinny Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część V – artykuły strączkowe 1. Groch łuskany, połówki w opakowaniach do 50 kg – w ilości do 2 000 kg 2. Fasola Jaś w opakowaniach do 50 kg – w ilości do 4 000 kg 3. Ciecierzyca (cieciorka), pakowana w worki do 5 kg – w ilości do 100 kg Kod CPV 03212200 – 2 warzywa strączkowe suszone, łuskane Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część VI – warzywa i owoce przetworzone 1. Papryka konserwowa po odcieku, waga po odcieku do 3 kg – w ilości do 300 kg 2. Pieczarki krojone w zalewie solnej, po odcieku, waga po odcieku do 2 kg – w ilości do 150 kg 3. Leczo pieczarkowe, opakowanie do 5 kg- w ilości do 200 kg 4. Groszek konserwowy po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg – 0,240 kg – w ilości do 400 kg 5. Kukurydza konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg – 0,240 kg – w ilości do 400 kg 6. Fasolka czerwona konserwowa po odcieku, waga po odcieku 0,220 kg – 0,240 kg- w ilości do 400kg 7. Sałatka szwedzka po odcieku, waga po odcieku do 3 kg – w ilości do 200 kg 8. Koncentrat pomidorowy 30% w opakowaniach do 5 kg – w ilości do 3 000 kg 9 Kompot niesłodzony w opakowaniu do 1L – w ilości do 300L Kod CPV: 15331000-7 warzywa przetworzone, 15331460-9 warzywa puszkowane, 15331500-2 warzywa konserwowane w occie, 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy, 15331135-2 grzyby przetworzone Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część VII – produkty z przemiału ziarna 1. Kasza manna – opakowanie do 50 kg, w ilości do 1 500 kg 2. Płatki owsiane – opakowanie do 50 kg, w ilości do 600 kg 3. Mąka pszenna, typ 500-550, w opakowaniach 1 kg – w ilości do 2 000 kg 4. Mąka ziemniaczana (skrobia ziemniaczana) – opakowanie do 1 kg, w ilości do 400 kg Kod CPV: 15620000-0 skrobia i produkty skrobiowe, 15613300-1 produkty zbożowe, 15613380-5 płatki owsiane 15612100 – 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VIII – kasza jęczmienna 1. Kasza jęczmienna, średnia – opakowanie do 50 kg, w ilości do 6000 kg Kod CPV: 15613300-1 produkty zbożowe Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IX – makaron 1. Makaron, bezjajeczny, gruby typu świderki, rurki w opakowaniach do 50 kg - w ilości do 6 000 kg Kod CPV 15851100 – 9 makaron niegotowany Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część X – ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg – w ilości do 8 000 kg Kod CPV 15614100 – 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część XI – artykuły żywnościowe 1. Ketchup pikantny w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 500 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 200 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 500 kg 5. Kotlet sojowy w opakowaniach do 4 kg – w ilości do 30 kg 6. Kostka sojowa w opakowaniach do 4 kg – w ilości do 30 kg 7. Granulat sojowy w opakowaniach do 15 kg – w ilości do 400 kg 8. Jaja w proszku całe w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 60 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda, 15800000 – 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część XII – przyprawy 1.Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 5 kg – w ilości do 100 kg 2.Papryka ostra, mielona, opakowanie do 5 kg – w ilości do 100 kg 3. Ziele angielskie, opakowanie do 2 kg – w ilości do 30 kg 4. Liść laurowy, opakowanie do 2 kg – w ilości do 30 kg 5. Majeranek, opakowanie do 1 kg – w ilości do 100 kg 6. Sól warzona, opakowanie do 50 kg – w ilości do 2 000 kg 7. Czosnek mielony, opakowanie do 5 kg – w ilości do 100 kg 8. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg – w ilości do 200 kg 9. Kawa zbożowa, opakowanie do 75 kg – w ilości do 500 kg 10. Herbata granulowana, opakowanie do 50 kg – w ilości do 300 kg 11. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 5 kg – w ilości do 40 kg 12. Kisiel bez cukru, opakowanie do 5 kg – w ilości do 70 kg 13. Cynamon mielony, opakowanie do 5 kg – w ilości do 30 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część XIII – zupy i sosy 1. Barszcz biały w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 200 kg 2. Barszcz czerwony w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 500 kg 3. Zupa żurek w opakowaniach do10 kg – w ilości do 150 kg 4. Żurek zakwas, opakowanie do1 l – w ilości do 150 l 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do10 kg – w ilości do 150 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 11. Zupa gulaszowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 12.Zupa porowa w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 150 kg 13. Bulion jarzynowy w proszku, opakowanie do 10 kg – w ilości do 200 kg 14. Sos węgierski w opakowaniach do10 kg – w ilości do 150 kg 15. Sos cygański w opakowaniach do10 kg – w ilości do 200 kg 16. Sos pieczeniowy w opakowaniach do10 kg – w ilości do 300 kg 17. Sos boloński w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 200 kg 18. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 10 kg - w ilości do 150 kg 19. Sos biały w opakowaniach do 10 kg – w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 – 4 zupy, 15871260 – 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część XIV – mus jabłkowy 1. Mus jabłkowy, w opakowaniach do 15 kg – w ilości do 2400 kg Kod CPV 15332140-7 przetworzone jabłka Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 2 miesiące.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15332230-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną