Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, Załęska
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. +48178580700 , - , fax. 17 853 54 20
- Data zamieszczenia: 2019-10-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
Załęska 76
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. +48178580700 , -, fax. 17 853 54 20
REGON: 00059046700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Rzeszowie, 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wołowego, mięsa i wędlin drobiowych oraz pasztetu konserwowego drobiowego) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się w Zakładzie Karnym w Rzeszowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy następujących artykułów spożywczych: PAKIET I – MIĘSO WOŁOWE Mięso wołowe gulaszowe II CPV 15111000-9 - termin przydatności do spożycia min. 4 dni od daty dostawy. Pakowane VAC. W ilości 3 000 kg. PAKIET II – MIĘSO I WĘDLINY DROBIOWE 1. Wątroba z kurczaka CPV 15112300-9 - termin przydatności do spożycia min. 2 dni od daty dostawy. W ilości 3 300 kg. 2. Żołądki z kurczaka CPV 15114000-0 - termin przydatności do spożycia min. 2 dni od daty dostawy. W ilości 2 600 kg. 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi) CPV 15112000-6 - termin przydatności min. 4 dni od daty dostawy. W ilości 7 000 kg. 4. Filet drobiowy CPV 15112000-6 - termin przydatności min. 4 dni od daty dostawy. W ilości 900 kg. 5. Parówki drobiowe cienkie 15131135-0 - mięso drobiowe min. 75 %. Termin przydatności min. 14 dni od daty dostawy. Pakowane VAC. W ilości 8 000 kg. 6. Szynka drobiowa CPV 15131135-0- filet drobiowy min. 75 % bez zawartości innego mięsa niż drobiowe, w osłonce niejadalnej. Termin przydatności min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 1 600 kg. 7. Polędwica drobiowa CPV 15131135-0 - filet drobiowy min. 75% bez zawartości innego mięsa niż drobiowe, w osłonce niejadalnej. Termin przydatności min. 14 dni od daty dostawy. W ilości 2 000 kg. PAKIET III - PASZTET KONSERWWOWY DROBIOWY Pasztet konserwowy drobiowym CPV 15131310-1 - opakowanie jednostkowe o pojemności do 400g. Okres przydatności do spożycia min. 6 miesięcy od daty dostawy. W ilości 4 000 kg. 1. Określone ilości artykułów podane powyżej są wielkościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie, z tego tytułu Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Zamawiającego. 2. Transport artykułów spożywczych odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 3. Wykonawca dostarczy zamówiony towar w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia telefonicznie. 4. Dostawy: a) mięsa wołowego do magazynu Zamawiającego realizowana będzie w godz. 8 – 12, 2 razy w tygodniu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). b) mięsa i wędlin drobiowych do magazynu Zamawiającego realizowana będzie w godz. 8 – 12, 2 razy w tygodniu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). c) pasztetu konserwowego drobiowego do magazynu Zamawiającego realizowana będzie w godz. 8 – 12, nie rzadziej niż raz na 2 miesiące (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy). 5. Dokumentem stwierdzającym otrzymanie towaru będzie odebrana od Wykonawcy faktura elektroniczna za pośrednictwem platformy elektronicznego fakturowania. 6. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów spożywczych w swoim magazynie, w dniu dostawy każdej partii. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, musi udowodnić Zamawiającemu, że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów, w szczególności przedstawiając zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. Dokument składany samodzielnie przez Wykonawcę na podstawie ustawy Pzp. Wykonawca, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt. 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela Wykonawcy należy dołączyć do oferty właściwe umocowanie prawne, np. stosowne pełnomocnictwo. Kopia pełnomocnictwa powinna zostać poświadczona za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę lub osobę uprawnioną do podejmowania czynności w imieniu Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-07-19 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-06-19 - Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów wieprzowych oraz udźca wołowego na potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
Dodano: 2024-06-05 - Sukcesywna dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy w Frysztaku
Dodano: 2024-06-04 - „DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO I PRODUKTÓW WĘDLINIARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE”
Dodano: 2024-04-28 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12