Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięsa wieprzowego oraz drobiowego,

Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce ogłasza przetarg

  • Adres: 11-015 Olsztynek, Ameryka
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5194867, 5194810 , fax. 895 194 813
  • Data zamieszczenia: 2019-07-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
    Ameryka 21
    11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5194867, 5194810, fax. 895 194 813
    REGON: 29623600000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ameryka.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięsa wieprzowego oraz drobiowego,
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    a) Pakiet I – mięso wieprzowe – Łopatka wieprzowa b/k, elementy (obrobiona) kg 1 500 Schab wieprzowy b/k kg 1 000 Szynka wieprzowa b/k, surowa, elementy (obrobiona) kg 2 000 Karkówka wieprzowa b/k kg 1 500 b) Pakiet II – wędliny wieprzowo-drobiowe –Szynkowa grubo rozdrobniona kg 200 Biała surowa kg 60 Polędwica drobiowa z indyka kg 100 Polędwica wieprzowa kg 100 Polędwica bez glutenu 100% mięsa kg 15 Śląska/Podwawelska kg 160 Ogonówka kg 300 Krakowska podsuszona kg 150 Salami szlacheckie kg 150 Szynka chłopska kg 120 Szynka bez glutenu 100% mięsa kg 15 Kiełbasa szynkowa kg 150 Szynka prasowana konserwowa kg 180 Szynka got. wędzona kg 300 Schab z zapiecka kg 100 Żywiecka wieprzowa podsuszana kg 380 Parówki bez glutenu 100% mięsa kg 20 Parówki z indyka podwędz. bez polifosforanów (bez MOM) kg 1 500 c) Pakiet III – mięso drobiowe – Kod CPV 15112000-6 -Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2 100 Pierś drobiowa (filet) kg 1 000 Porcja rosołowa kg 1 300 Mięso drobiowe z indyka (filet) kg 80 d) Pakiet IV – artykuły spożywcze –Budyń, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. ± 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200 Bazylia kg 2 Chrupki kukurydziane op. 80 g op. 3 000 Chrzan tarty op. 290 g kg 15 Chrzan śmietankowy op. 970 g kg 50 Cukier biały kryształ op. 1 kg kg 3 600 Cukier waniliowy z prawdziwą wanilią op. 16 g szt. 2 300 Cukier puder op. 1 kg kg 15 Czosnek granulowany kg 1 Cynamon kg 15 Dżem niskosłodzony czarna porzeczka op. 290 g szt. 200 Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 280 g szt. 100 Dżem niskosłodzony aronia z jabłkiem op. 280 g szt. 150 Dżem niskosłodzony wiśnia op. 260 g szt. 100 Dżem niskosłodzony czerwona porzeczka op. 3,5 kg kg 50 Dżem niskosłodzony owoce leśne op. 3,5 kg kg 50 Dżem niskosłodzony wiśnia op. 3,5 kg kg 50 Fasola biała sucha kg 300 Galaretki owocowe, smak wiśniowy, brzoskwiniowy op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 200 Groch suchy połówki kg 70 Herbata czarna ekspresowa w saszetkach pakowana w kartoniku po 100 szt.; pojedyncza torebka 1,4 g kg 50 Herbatniki maślane op. 100 g, pakowane po 10 szt. szt. 5 500 Kakao op. 200 g niskotłuszczowe, min. 80% kakao kg 30 Kasza gryczana drobna, op. 1 kg kg 350 Kasza jęczmienna średnia, op. 1 kg kg 150 Kasza manna, op. 1 kg kg 230 Kasza jaglana, op. 1 kg kg 20 Kawa rozpuszczalna – zbożowa, op. 1 kg kg 25 Kisiel, smak wiśniowy, brzoskwiniowy, op. 1 kg (produkt dopuszczony do spożycia przez dzieci) kg 170 Koncentrat pomidorowy tylko z pomidorów op. 190 g, 30%, bez konserwantów kg 60 Koncentrat pomidorowy w paście op. 800 g, 30%, bez konserwantów kg 300 Kwasek cytrynowy op. 20 g szt. 530 Ketchup 970 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 130 Ketchup 200 g, bez konserwantów i niezdrowych wzmacniaczy smaku, min. 184 g pomidorów na 100 g ketchupu kg 50 Kotlety sojowe op. 100 g op. 15 Kminek mielony kg 1 Liść laurowy, op. 10 g kg 2 Majonez op. 815 g kg 300 Majonez op. 280 g kg 100 Mak kg 6 Makaron świderki drobne op. 500 g kg 300 Makaron wstążka op. 400 g durum kg 180 Makaron drobny muszelka op. 500 g kg 40 Makaron nitka rosołowa op. 500 g 4-jajeczny kg 180 Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka razowa kg 50 Makaron do spaghetti op. 500 g, mąka pszenna kg 80 Makaron zacierka op. 5 kg kg 50 Mąka pszenna typ 400 op. 1 kg kg 1 600 Mąka pszenna typ 400 op. 25 kg kg 1 000 Mąka ziemniaczana op. 1 kg kg 50 Miód pszczeli 400 g naturalny z pasiek krajowych kg 80 Miód pszczeli 1 kg naturalny z pasiek krajowych kg 100 Majeranek kg 5 Musztarda op. 200 g szt. 200 Kasza kukurydziana op. 1 kg kg 10 Ocet spożywczy spirytusowy 10%, op. 0,5 l l 260 Oregano kg 2 Olejek do ciasta 9 ml szt. 50 Olej rzepakowy op. 3 l l 1 200 Olej rzepakowy op. 1 l l 100 Olej rzepakowy op. 0,5 l l 200 Olej słonecznikowy op. 1 l l 400 Pieprz naturalny mielony op. 500 g kg 22 Przyprawa do piernika op. 20 g szt. 20 Płatki na mleko - kuleczki zbożowe smak czekoladowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200 Płatki na mleko - kółeczka zbożowe smak miodowy, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200 Płatki na mleko - miodowo-orzechowe, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 150 Paluszki słone op. 100 g op. 50 Płatki na mleko - kukurydziane, zawartość błonnika nie mniejsza niż 5,0 g w 100 g produktu kg 200 Płatki owsiane górskie op. 500 g kg 100 Pieczywo chrupkie żytnie op. 210 g zawierające ok. 24 kromki op. 1 000 Pieczywo ryżowe op. 100 g szt. 50 Proszek do pieczenia op. 18 g szt. 1 000 Rodzynki op. 1 kg kg 50 Ryż biały paraboliczny op. 5 kg kg 500 Ryż brązowy op. 1 kg kg 100 Papryka mielona słodka kg 1 Soki op. 0,33 l, bez konserwantów szt. 10 000 Sól jodowana kg 15 000 Sok pomidorowy op. 0,2 l, bez konserwantów szt. 150 Syrop pitny wysokosłodzony op. 420 ml; głóg, aronia, czarna porzeczka, wiśnia, malina; bez konserwantów szt. 500 Suchary bezcukrowe op. 285 g szt. 100 Soda spożywcza op. 100 g szt. 500 Słodycze bożonarodzeniowe (mikołaje op. 100 g) szt. 250 Ziarno kukurydzy (popcorn), op. 250 g kg 200 Zioła prowansalskie kg 2 Ziele angielskie kg 2 Zioło estragon kg 1 Woda mineralna 1,5 l, gazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200 Woda mineralna 1,5 l, niegazowana, ogólna mineralizacja nie mniejsza niż 600 mg/l szt. 200 Koncentrat chlebowy bezglutenowy, op. 1 kg kg 50 Mąka bezglutenowa, op. 1 kg kg 15 Ciastka bezglutenowe, op. maks. 200 g op. 60 Ciastka bez glutenu i bez mleka, op. maks 200 g op. 20 Makaron bezglutenowy (różne kształty), op. maks. 500 g kg 20 Bułka tarta bezglutenowa, op. 1 kg kg 15 Budyń bezglutenowy, op. 40 g op. 20 e) Pakiet V –mrożonki owocowo-warzywne i rybne – Brokuły kg 430 Fasolka szparagowa kg 260 Groszek zielony kg 190 Kalafior kg 300 Kukurydza kg 190 Mieszanka kompotowa - 4 składniki kg 3 000 Papryka cięta kg 100 Pyzy ziemniaczane op. 1 kg kg 300 Szpinak liście kg 150 "Filet - mintaj ze skórą / „shatterpack” - poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami, zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 700 "Filet - morszczuk ze skórą / „shatterpack” - poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami, zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 250 "Filet - dorsz ze skórą / „shatterpack” - poszczególne układane warstwy filetów oddzielane foliowymi przekładkami, zawartość glazury 3-5% wagi ryby" kg 200 Ryba wędzona - makrela kg 400 Truskawka kg 600 Wiśnia bez pestek kg 400 Mieszanka warzywna (4 składniki - marchew, pietruszka, seler, por) kg 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunku, tyko spełnienie będzie potwierdzone poprzez złożenie oświadczenia w celu potwierdzenia spełnienia warunków przez wykonawcę załącznik nr 6 do SIWZ
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, Formularz ofertowy – wg. wyboru Wykonawcy; 2. Sporządzony przez Wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ, stosowny Formularz asortymentowo-cenowy; 3. Oświadczenie, które stanowi załącznik nr 4 do SIWZ; 4. Oświadczenie, które stanowi załącznik nr 6 do SIWZ 5. Stosowne Pełnomocnictwo, jeżeli uprawnienie do podpisania Oferty osoby nie wynikają z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej. Pełnomocnictwo należy dołączyć w oryginale lub kopii potwierdzonej notarialnie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach