Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Domu Pomocy Społecznej w Końskich.

Powiat Konecki ogłasza przetarg

  • Adres: 26-200 Końskie, ul. Staszica 2
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 0-41 372 41 34 , fax. 0-41 372 83 20
  • Data zamieszczenia: 2012-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Konecki
    ul. Staszica 2 2
    26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie
    tel. 0-41 372 41 34, fax. 0-41 372 83 20
    REGON: 29100938900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu Domu Pomocy Społecznej w Końskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do magazynu DPS Cichy Zakątek w Końskich. Wykonawcy mogą złożyć oferty na dowolną ilość części. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi kosztorys cenowy oddzielny dla każdej części - załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Ilości poszczególnych asortymentów w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulegać zmianie (zmniejszeniu bądź zwiększeniu) w ramach wartości umowy. Część 1 Mięso, drób, wędliny, Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy mięsa, drobiu wędlin L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Boczek surowy kg 5 2. Ćwiartka tylna z kurczaka kg 2.100 3. Filet z kurczaka kg 550 4. Flaki wołowe kg 100 5. Karczek b/k kg 300 6. Kurczaki kg 200 7. Łopatka b/k kg 1.000 8. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 150 9. Nogi wp. kg 150 10. Ozory wp. kg 100 11. Porcje rosołowe b/skrzydeł kg 900 12. Schab b/k kg 400 13. Serca drobiowe kg 80 14. Serca wp. kg 100 15. Udziec woł. b/k kg 250 16. Wątroba wp. kg 100 17. Wątróbka drobiowa kg 50 18. Żeberka kg 250 19. Żołądki drobiowe kg 120 20. Baleron kg 180 21. Blok szynkowy kg 200 22. Boczek wędzony gotowany kg 250 23. Kaszanka kg 280 24. Kiełbasa biała parzona kg 360 25. Kiełbasa dębicka kg 300 26. Kiełbasa jałowcowa kg 7 27. Kiełbasa krakowska kg 300 28. Kiełbasa mielonka kg 230 29. Kiełbasa mortadela kg 200 30. Kiełbasa parówkowa kg 330 31. Kiełbasa szynkowa wp. kg 300 32. Kiełbasa wiejska kg 480 33. Paluszki drobiowe kg 150 34. Paluszki wp. kg 150 35. Pasztet drobiowy 131g sztuk 2.300 36. Pasztet drobiowy pieczony kg 130 37. Pasztetowa kg 200 38. Pieczeń rzymska kg 200 39. Polędwica drobiowa kg 200 40. Polędwica sopocka kg 30 41. Rolada schabowa kg 100 42. Salceson wp. kg 200 43. Salceson drobiowy kg 100 44. Szynka drobiowa kg 160 45. Szynka konserwowa kg 100 46. Szynka wieprzowa kg 220 47. Wędzonka krotoszyńska kg 120 48. Słonina b/s kg 150 49. Smalec kg 180 Część 2 Mleko i produkty mleczarskie, Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy produktów mleczarskich L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Jogurt naturalny 150g sztuk 1.100 2. Jogurt naturalny 450g sztuk 150 3. Jogurt owocowy 150g sztuk 4.800 4. Kefir 400g sztuk 450 5. Masło ekstra kostka 200g kg 1.850 6. Mleko spożywcze 2 % l 21.000 7. Mleko zsiadłe 400g sztuk 450 8. Ser twardy kg 300 9. Serek homo smakowy150 g sztuk 3.100 10. Serek homo naturalny 150g sztuk 1.100 11. Serek topiony 100g sztuk 1.000 12. Serek wiejski 200g sztuk 1.200 13. Śmietana 18 - 24 % l 900 14. Twaróg tłusty kg 1.100 Część 3 Pieczywo i wyroby cukiernicze, Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Bułka 50 g szt. 44.500 2. Bułka 400 g krojona szt. 5.350 3. Bułka 400 g niekrojona szt. 350 4. Bułka grahamka 100 g szt. 6.800 5. Bułka tarta 500g szt. 300 6. Bułki słodkie 100g (z serem, marmoladą, makiem, jabłkiem, jagodami) szt. 100 7. Chleb 1 kg krojony szt. 10.600 8. Chleb razowy 500 g krojony szt. 3.100 9. Rogale 100g szt. 1.800 10. Ciasto murzynek kg 30 11. Pączki 100g szt. 130 Część 4 Różne artykuły spożywcze, Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych. L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6+8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Ananasy puszka 580g szt. 150 2. Barszcz biały w butelce 0,50l szt. 700 3. Brzoskwinie w puszcze 850g szt. 150 4. Budyń smaki różne 40g szt. 600 5. Chrzan 300g szt. 160 6. Cukier kg 2.800 7. Cukier puder 400g szt. 50 8. Cukier waniliowy 30g szt. 100 9. Cynamon 20g szt. 10 10. Drożdże 100g szt. 100 11. Dżemy różne smaki 280g szt. 1.650 12. Fasola czerwona puszka 400g szt. 100 13. Galaretka owocowa smaki różne 75g szt. 300 14. Gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 8 15. Groszek konserwowy 400g szt. 300 16. Herbata granulowana 100g szt. 1.500 17. Imbir mielony 20 g szt. 8 18. Kakao 100g szt. 20 19. Kasza gryczana kg 10 20. Kasza jęczmienna kg 300 21. Kasza manna kg 200 22. Keczup łagodny 500 g szt. 300 23. Kisiel 40g szt. 1.100 24. Koncentrat pomidorowy 30 % 950g szt. 210 25. Kukurydza w puszcze 400g szt. 200 26. Kwasek cytrynowy 20g szt. 160 27. Liść laurowy 10g szt. 150 28. Majeranek 10g szt. 400 29. Majonez 720ml szt. 300 30. Mak 400g szt. 10 31. Makaron gruby kg 900 32. Makaron wstążka - nitka kg 500 33. Makaron zacierka 0,25 szt. 600 34. Masło roślinne kubek 250g szt. 1.300 35. Mąka pszenna kg 1.250 36. Mąka tortowa kg 100 37. Mąka ziemniaczana kg 100 38. Miód 25g szt. 4.000 39. Miód sztuczny 370g szt. 10 40. Musztarda 190kg szt. 280 41. Ocet 0,50 l szt. 10 42. Ogórek konserwowy 0,90 kg szt. 60 43. Olej 1 l szt. 750 44. Papryka konserwowa 0,90 l szt. 120 45. Papryka słodka 20g szt. 200 46. Pieprz mielony 15g szt. 850 47. Płatki jęczmienne 0,40 kg szt. 300 48. Płatki kukurydziane 0,50kg szt. 500 49. Płatki owsiane 0,50 kg szt. 300 50. Powidła śliwkowe 280g szt. 150 51. Proszek do pieczenia 30g szt. 60 52. Przyprawa do potraw 200g szt. 1.100 53. Przyprawa w płynie 1 l szt. 40 54. Przyprawa do drobiu 20g szt. 30 55. Ryż kg 900 56. Seler konserwowy słoik 320g szt. 100 57. Soda 80g szt. 5 58. Sól jodowana 1 kg kg 600 59. Ziele angielskie 15 g szt. 250 60. Żelatyna 50 g szt. 100 Część 5 Ryby i konserwy rybne, Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Filet z mintaja schater bez lodu kg 500 2. Filet z miruny ze skórą kg 200 3. Karp filet kg 15 4. Rolmopsy kg 12 5. Śledzie po kaszubsku kg 100 6. Makrela wędzona kg 250 7. Paprykarz szczeciński 135 g szt. 600 8. Sardynka w oleju 125 g szt. 1.000 9. Szprot w oleju 125 g szt. 1.200 10. Szprot w pomidorach 125g szt. 1.200 11. Śledź po wiejsku kg 250 12. Tuńczyk w sosie własnym 185 g szt. 100 Część 6 Warzywa i owoce mrożone Kosztorys cenowy na sukcesywne dostawy warzyw i owoców mrożonych L.p. Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cena netto Wartość netto poz. 4 x 5 Stawka podatku VAT w % Wartość podatku VAT poz. 6 x 7 Wartość ogółem brutto poz. 6 + 8 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. Brokuły mrożone kg 250 2. Fasolka szparagowa kg 700 3. Leczo kg 150 4. Mieszanka kompotowa kg 1.100 5. Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300 6. Szpinak mrożony kg 30 7. Uszka z kapustą i grzybami 300g szt. 60 8. Włoszczyzna mrożona paski kg 500
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_konskie_zamowienia_publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach